Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 22

Aistruolį tribūnose pamokęs „Wizards“ mažylis buvo išsiųstas į rūbinę

Nors tik 175 cm ūgio, tačiau pastovėti už save tikrai gali – „Washington Wizards“ klubo įžaidėjas Isaiah Thomasas dvikovos prieš „Philadelphia 76ers“ metu buvo užgauliojamas vieno iš šeimininkų ekipos aistruolių, o santykius išsiaiškinti nusprendė pačiose tribūnose.

Iki ketvirtojo kėlinio pabaigos likus 3 minutėms ir 6 sekundėms I.Thomasas pataikė tik vieną baudos metimą iš dviejų, o bėgdamas į gynybą ne tik pamatė vieno iš aistruolių pakeltus abu viduriniuosius pirštus, bet ir buvo išplūstas necenzūriniais žodžiais.

„Wizards“ klubui paprašius minutinės pertraukėlės, krepšininkas užlipo į tribūnas ir nusprendė pasikalbėti su įniršusiu fanu.

„Aš jam pasakiau – turėk pagarbos, visų pirma aš žmogus. Būk normalus aistruolis“, – po mačo teigė Thomasas.

Krepšininko teigimu, įtūžęs žiūrovas krepšininko atsiprašė ir pasakė, jog tik norėjo šalto gėrimo, mat svečių komandos krepšininkui antroje rungtynių dalyje prametus abi baudas, „76ers“ jais apdovanoja savo aistruolius.

Galiausiai teisėjų sprendimu I.Thomasas likusiai mačo daliai buvo diskvalifikuotas. Patraukęs į rūbinę krepšininkas apsaugos darbuotojams identifikavo sirgalių, kuris nedelsiant buvo pašalintas.

„Jis peržengė liniją. Aš turiu šeimą, turiu vaikų. Tai nėra gerai, todėl nuėjau ir viską jam pasakiau. Aš tokios nepagarbos nepakelsiu“, – pridėjo Isaiah.

„Wizards“ susitikimą pralaimėjo rezultatu 108:125.

I.Thomasas per 25 minutes pelnė 20 taškų. 36 taškus svečiams surinko Bradley Bealas (8 atk. kam., 6 rez. perd.)

Nugalėtojams po 21 tašką surinko Joelis Embiidas (13 atk. kam.) ir Joshas Richardsonas, o Benas Simmonsas flirtavo su trigubu dubliu (14 tšk., 8 atk. kam., 11 rez. perd.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius