Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 23

Akrone iškilo stendas LeBronui: „Nėra geresnės vietos už namus“

Akronas yra miestas Ohajo valstijoje, kuris bene geriausiai žinomas kaip LeBrono Jameso gimtinė. Krepšininkas niekada nepamiršta, kad yra „tik vaikas iš Akrono“. Šis miestas įsitraukė į stendų karą, kuris vyksta jau visame pasaulyje. Klubai ir valstybės bando atkreipti NBA žvaigždės dėmesį, kuris sprendžia, kur tęsti savo karjerą.
Stendas Akrone
Stendas Akrone / twitter nuotr.

„LeBronai, nėra geresnės vietos už namus“, – skelbia stendas Akrone.

Pats krepšininkas nenoriai kalba apie savo planus pasilikti „Cleveland Cavaliers“ ar keltis į kitas NBA komandas, bet tikino jau pripratęs, kad visi jam nori patarti.

„Nesakau, kad ignoruoju tai. Aš viską matau, šio stendo dar nemačiau, bet pamatysi. Aš viską girdžiu, bet žinau, kas yra iš tiesų svarbu. Aš girdėjau kalbas po pirmų metų mokykloje, kad vyksiu tiesiai į NBA ir būsiu pirmas šaukimas. Tai manęs nepaveikė“, – kalbėjo L.Jamesas.

Stendą Akrone užsakė nekilnojamo turto agentė Alison McIntyre Baranek. Prieš jį Klivlande buvo iškilęs stendas, raginęs L.Jamesą prisijungti prie „Philadelphia 76ers“, o Los Andželas kvietė į „Lakers“.

L.Jamesas prisipažino, kad žinutė iš Akrono jam ypatingai maloni: „Tai man daug reiškia. Tai mano gimtasis miestas. Aš jau žinau, kad nėra kitos tokios vietos kaip Akronas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius