Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 05 23

Amerikiečius šokiravo kainos į Ballų lygos rungtynes

Vos tik prasidėjus prekybai bilietais į Ballų šeimos įkurtos JBA krepšinio lygos rungtynes, JAV žiniasklaida negaili kritikos išpūstoms kainoms.
LaVaras Ballas
LaVaras Ballas / Alfredo Pliadžio nuotr.
Temos: 1 LaVaras Ballas

Lygoje, kurioje žais 16-metis LaMelo Ballas ir net į perspektyviausiųjų šimtuką nepatenkantys žaidėjai, kainos prasidės nuo 40 JAV dolerių. Už geresnes vietas teks pakloti ir daugiau nei 100 dolerių.

„Niekas, ką LaVaras Ballas parduoda nėra adekvačios kainos. Jų sportiniai bateliai kainuoja 500 dolerių. Taip, kad tai nėra didelė staigmena“, – rašo „USA Today“.

Amerikiečiai įsitikinę, kad tai labai prastas ėjimas, nes Ballams reikia, kad niekam neįdomi lyga įsivažiuotų ir būtų pelninga, o tokios kainos tikrai atgraso.

Juk pigiau kainuoja pamatyti NBA žvaigždes. Vidutiniškai daugiau nei 99 dolerius už rungtynes prašo tik didžiausi NBA klubai.

„O jie turi superžvaigždes. Ballai turi tik LaMelo, kuris siaubingai strigo Lietuvoje, o jis net nežais daugumoje rungtynių“, – piktinosi leidinys.

Be to, žaidėjai pasirašo sutartis su JBA lyga ir jeigu jie sudarys reklamos sutartis, Ballų šeimynėlė pasiims net 40 proc. pelno.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius