-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 13

Amerikietiška svajonė: NBA finalo bilietų kainos verčia iš koto

Ouklandas ruošiasi triukšmingai pasitikti svečius iš Toronto. Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį šeštajame NBA finalo serijos susitikime ginklus surems „Golden State Warriors“ ir „Toronto Raptors“. Serijoje iki keturių pergalių Toronto klubas pirmauja 3-2, tad kiekvienas likęs mačas yra aukso vertės. Kaip ir bilietų kainos į šeštąjį mačą Ouklande, ir, jei prireiktų, į lemiamą septintą dvikovą Toronte.
„Toronto Raptors“ krepšininkas M.Gasolis pajuto, ką reiškia arti aikštės sėdintys sirgaliai.
„Toronto Raptors“ krepšininkas M.Gasolis pajuto, ką reiškia arti aikštės sėdintys sirgaliai. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

Dažnai kalbama apie fantastinį „Warriors“ sirgalių palaikymą, tačiau šeštosiose rungtynėse norėdami pamatyti rungtynes „Oracle“ arenoje Ouklando klubo sirgaliai turės ženkliai paploninti savo pinigines.

Ticketmaster.com duomenimis, pigiausi bilietai (pačiame viršuje tribūnose už krepšių) kainuoja net 550 dolerių, nepridėjus mokesčių. Pridėjus mokesčius suma gali kilti iki 1000 ar net daugiau dolerių.

Tuo tarpu pačios brangiausios vietos prie pat aikštės kainuoja beprotišką sumą – net 56500 dolerių, nepridėjus mokesčių. Pridėjus mokesčius suma gali siekti apie 100000 dolerių.

Foxbusiness.com duomenimis vidutinė bilietų kaina yra net 5822 doleriai.

Aišku, sirgaliai kol kas renkasi pigesnius variantus ir vidutiniškai moka po 1170 dolerių už bilietą.

Jei „Warriors“ laimėtų šeštąjį serijos mačą ir išplėštų lemiamas serijos rungtynes, manoma, kad kainos Toronto „Scotia Bank“ arenoje kiltų į neregėtas aukštumas. Jau dabar bilietų kainos svyruoja maždaug 2000 dolerių ribose, bet vidutinė kaina išlieka 5822 doleriai.

NBA nugalėtojas gali paaiškėti jau ankstų penktadienio rytą. 4:00 Lietuvos laiku startuos rungtynės „Oracle“ arenoje tarp „Warriors“ ir „Raptors“. Kol kas „ropliai“ serijoje pirmauja rezultatu 3-2.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius