Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 05

Ankstyvo kito sezono starto nustebinti žaidėjai bandys perkalbėti NBA

NBA žaidėjų asociacija (NBPA), kurios prezidentas yra Chrisas Paulas, penktadienį turėtų pritarti lygos numatytam ir klubų savininkų patvirtintam 2019-2020 m. sezono pabaigos planui. Vis dėlto 2020-2021 m. sezono starto data gali sukelti nemenkas diskusijas.
Chrisas Paulas
Chrisas Paulas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

ESPN praneša, kad lygos krepšininkai ir NBPA vykdančioji direktorė Michele Roberts buvo nustebę, kai sužinojo, kad NBA ketina kito sezono treniruočių stovyklą pradėti praėjus mažiau nei mėnesiui nuo 2019-2020 m. kampanijos pabaigos – lapkričio 10-ąją. NBA finalo serija, jei joje prireiks septintųjų rungtynių, gali užsitęsti ir iki spalio 12 dienos.

„Buvau nustebinta to, ką pamačiau“, – sakė M.Roberts.

Ketvirtadienį pasklido žinia, jog 2020-2021 m. sezoną NBA ketina pradėti ne per Kalėdas, kaip manyta anksčiau, o gruodžio 1-ąją.

Visgi žaidėjų asociacija penktadienį bandys perkalbėti lygos vadovus nuo tokio trumpo laikotarpio tarp sezonų bei prireikus pasitelks ir derybų kortą.

Ankstyva sezono pradžia turi ir privalumų – jei sezonas būtų pradėtas pirmą gruodžio dieną, daugelis NBA žaidėjų veikiausiai suspėtų į Tokijo olimpinių žaidynių traukinį, o NBA vasaros renginiai – atkrintamųjų kulminacija, naujokų birža ir laisvųjų agentų rinka nenublanktų prieš amerikietiškojo futbolo lygos (NFL) startą, kuris duodamas rugpjūčio mėnesį.

Primename, kad pritarus 29 iš 30 klubų, NBA priėmė sprendimą sezoną pratęsti liepos 31-ąją „Disney World“ pramogų parke Floridoje. Jame kausis 22 iš 30 geriausius rezultatus iki sezono sustabdymo dėl koronaviruso pandemijos demonstravusių ekipų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius