-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 23

Apmaudus „Spurs“ finišas: ar metas atsisveikinti su LaMarcusu Aldridge'u?

„San Antonio Spurs“ praėjusią naktį patyrė ketvirtąją nesėkmę iš eilės prieš be pralaimėjimų žygiuojančią „Golden State Warriors“. Greggo Popovichiaus auklėtiniai serijoje nusileido rezultatu 0-4, todėl tai gali reikšti rimtas permainas Teksaso ekipoje kitą sezoną. Ar metas išmainyti LaMarcusą Aldridge'ą? Ką daryti su įžaidėjo pozicija? Savo atsakymus pateikė ESPN ekspertai.
LaMarcusas Aldridge'as
LaMarcusas Aldridge'as / „Scanpix“/AP nuotr.

Didžioji dalis ESPN ekspertų mano, jog „Spurs“ galėtų pabandyti išmainyti L.Aldridge'ą, tačiau už jį ką nors vertingo gauti bus labai sunku. Puolėjas uždirba daugiau nei 20 mln. JAV dolerių per metus, prastai ginasi, mėto labai tolimus dvitaškius, o jam jau 32 metai.

Kitą sezoną pagrindiniu „Spurs“ įžaidėju turėtų būti Patty Millsas arba iš „Clippers“ prisiviliotas Chrisas Paulas. Pastarasis yra bene geriausias savo pozicijos krepšininkas visoje NBA, todėl jis turėtų būti pagrindinis taikinys. Ypač jeigu žaidėjas bus susidomėjęs San Antonijaus ekipos pasiūlymu.

Tarp variantų taip pat gali būti ir Kyle'as Lowry bei Jrue Holiday, tačiau labai realu, kad bus pratęsta sutartis su P.Millsu. Jeigu jis sutiks gauti apie 20 mln. JAV dolerių per sezoną, tuomet tikrai bus labai naudingas „Spurs“ komandai bei padės ir toliau tobulėti Dejounte Murray.

Dar vienas intriguojantis variantas – George'as Hillas. Prieš keletą metų šis krepšininkas buvo mainų dalimi, kurie padėjo į „Spurs“ prisivilioti K.Leonardą, todėl jis taip pat turėtų puikiai tikti G.Popovichiaus sistemai.

Įdomu tai, kad didžioji dalis ESPN ekspertų mano, jog „Spurs“ kitą sezoną bus labai reikalingas 39-erių Manu Ginobilis. Jis vis dar yra labai svarbus savo komandos puolimui bei antrajam penketui.

Kita vertus, šį sezoną labai dideliais žingsniais tobulėja Jonathonas Simmonsas, todėl reguliariajame sezone daugiau laiko turėtų gauti jis. M.Ginobilį galima išleisti atostogų iki atkrintamųjų ir jis tikrai jose nenuvils.

Tarpsezoniu svarbiausios užduotys „Spurs“ komandai bus išlaikyti J.Simmonsą bei Dewayne'ą Dedmoną. Jų sutartys su klubu baigiasi jau šią vasarą. Taip pat reikėtų ieškoti sudėties pastiprinimo laisvųjų agentų rinkoje, nes norint pasipriešinti „Warriors“ dabartinių krepšininkų neužteks.

„Spurs“ per kitus penkerius metus Vakarų konferencijos finale dar turėtų apsilankyti 2–3 kartus. Teksaso ekipa ir toliau turėtų būti viena geriausių Vakaruose vien dėl to, kad savo komandoje turi G.Popovichių bei K.Leonardą.

„Spurs“ ir toliau liks viena geriausių reguliariajame sezone, tačiau atkrintamosiose kartais prireikia ir sėkmės. Vien dėl to sunku prognozuoti daugiau šios ekipos apsilankymų Vakarų konferencijos finale.

Daug kas priklausys nuo to, kokius sprendimus šią vasarą atliks „Spurs“ generalinis vadybininkas R.C.Bufordas bei G.Popovichius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius