-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2019 01 04

Be Jono sunku: San Antonijuje – nušvilptas K.Leonardas ir „Raptors“ sutriuškinimas

NBA arenose ir toliau sunkiai be traumuoto Jono Valančiūno sekasi „Toronto Raptors“ (28-12) ekipai. Kanados komanda patyrė skaudžią nesėkmę atvykusi į Teksasą. Vietos „San Antonio Spurs“ (22-17) nepaliko savo oponentams vilčių 125:107 (38:19, 29:32, 29:24, 29:32), o vasarą „pentinų“ marškinėlius iškeitęs ir naujuoju „dinozaurų“ lyderiu tapęs Kawhi Leonardas „AT&T Center“ arenoje buvo nušvilptas.
Kawhi Leonardas
Kawhi Leonardas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prieš dvikovą „Spurs“ pasveikino varžovų stovyklai atstovaujančius savo buvusius žaidėjus K.Leonardą ir Danny Greeną, bet sirgaliai abiejų krepšininkų atžvilgiu reagavo radikaliai priešingai.

D.Greenui susirinkusi minia plojo, tuo tarp „trintimi“ praėjusį sezoną su „Spurs“ treneriais ir vadovybe pasižymėjęs K.Leonardas buvo sutiktas kurtinančiu švilpimu.

Panašus vaizdas buvo ir prasidėjus rungtynėms. Kiekvienas K.Leonardo prisilietimas prie kamuolio buvo pasitinkamas triukšmu ir tai žaidėją akivaizdžiai erzino.

Tuo tarpu į priešingą stovyklą vasarą perbėgęs DeMaras DeRozanas žaidė tarsi ant sparnų ir aikštę paliko turėdamas trigubą dublį.

Jis rezultatyvumu nusileido tik LaMarcusui Aldridge'ui, o iš viso įmetė 21 tašką, atkovojo 14 kamuolių bei atliko 11 rezultatyvių perdavimų. Trigubą dublį rezultatyviausias visų laikų „Raptors“ krepšininkas užfiksavo pirmą kartą savo karjeroje.

Galiausiai tokį patį taškų kraitį savo sąskaitoje turėjo ir K.Leonardas, bet intriga tuo metu jau nekvepėjo.

„Raptors“ buvo įgijusi 2 taškų pranašumą tik pačioje dvikovos pradžioje, o po to įvykiai pradėjo klostytis viena kryptimi.

Jau po pirmo kėlinio kanadiečiai atsiliko 19 taškų, o vienu metu trečiajame kėlinyje turėjo ir rekordinį 28 taškų deficitą.

San Antonijuje „Raptors“ nelaimi jau dešimtmetį, o paskutinį kartą čia jiems pavyko nugalėti 2007-aisiais.

Iš pastarųjų šešiolikos mačų sėkmingai sezoną pradėjęs Toronto klubas laimėjo tik aštuonis sykius.

„Spurs“: LaMarcusas Aldridge‘as 23 (5 rez. perd.), DeMaras DeRozanas 21 (14 atk. kam., 11 rez. perd.), Brynas Forbesas 20, Derrickas White‘as 19, Rudy Gay 13, Patty Millsas 12.

„Raptors“: Kawhi Leonardas 21 (5 rez. perd.), Delonas Wrightas 15, Serge‘as Ibaka ir Normanas Powellas po 14, Gregas Monroe ir Fredas VanVleetas po 12, Pascalis Siakamas 10 (6 atk. kam., 7 rez. perd.).

Visų NBA rungtynių (03.03) rezultatai:

  • „San Antonio Spurs“ – „Toronto Raptors“ 125:107;
  • „Sacramento Kings“ – „Denver Nuggets“ 113:117;
  • „Golden State Warriors“ – „Houston Rockets“ 134:135.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius