Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 06 18

Buvęs „Bulls“ žaidėjas turi pasiūlymą A.Karnišovui: „Sumokėčiau, kad tai pamatyčiau“

2012-2013 m. sezone „Chicago Bulls“ komandai atstovavęs Nate'as Robinsonas ir toliau seka vėjuotojo miesto komandos reikalus ir netgi turi pasiūlymą naujajam „bulių“ vadovui Artūrui Karnišovui.
Nate'as Robinsonas turi pasiūlymą Artūrui Karnišovui
Nate'as Robinsonas ir Artūras Karnišovas / „Scanpix“ nuotr.

Triskart NBA dėjimų konkursą laimėjęs 174 cm ūgio mažylis Brandonui Robinsonui iš heavy.com atskleidė, kad sutiktų net sumokėti, jei tik galėtų išvysti buvusį komandos draugą dabartinėje „Bulls“ sudėtyje.

Tas komandos draugas – ilgametis Čikagos klubo lyderis Derrickas Rose'as, praėjusį sezoną praleidęs „Detroit Pistons“ komandoje, nors vasarą juo domėjosi ir „buliai“ – tuomet dar senoji klubo vadovybė galiausiai pasirinko čeką Tomašą Satoransky.

„Būtų labai smagu tai pamatyti, – paklaustas, ar norėtų išvysti D.Rose'o ir dabartinio „Bulls“ lyderio Zacho LaVine'o duetą aikštėje, sakė N.Robinsonas. – Ypač po problemų, kurias D-Rose'as turėjo atlaikyti, kad vėl galėtų žaisti savo geriausią krepšinį. Jo karjeros kelias yra tiesiog neįtikėtinas. Buvo ir smagių momentų, kai jis darė tai, ką moka, bet tai, ką jis turėjo praeiti, yra tragiška.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Derrickas Rose'as
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Derrickas Rose'as

Smagu matyti, kaip galiausiai pakrypo jo karjera. Žinau, kad jis norėtų sugrįžti į savo gimtąją komandą ir žaisti prieš savo miesto sirgalius bei vėl būti „buliumi“. Aš tikrai sumokėčiau, kad tik vėl išvysčiau jį Čikagoje.“

Pernai vasarą dvejų metų sutartį su „Pistons“ pasirašęs D.Rose'as praėjusiame sezone per mačą rinko po 18,1 taško ir 5,6 rezultatyvaus perdavimo bei buvo vienas pagrindinių kandidatų į geriausio šeštojo lygos žaidėjo apdovanojimą.

Šis sezonas jam buvo sėkmingiausias nuo karjeros piko Čikagoje, kurioje D.Rose'as žaidė 2008-2016 m. bei 2011-2012 m. sezone netgi tapo jauniausiu visų laikų NBA lygos naudingiausiu žaidėju.

Vienu geriausių pasaulio krepšininkų tuo metu tapusio įžaidėjo karjerą labiausiai pristabdė sunkios traumos – 2012 m. jam nutrūko kryžminiai kelio raiščiai, o po poros metų D.Rose'ui plyšo ir meniskas, dėl ko savo geriausio žaidimo jis negalėjo pademonstruoti net kelerius metus.

„Disney World“ pramogų parke, kuriame prasitęs 2019-2020 m. sezonas, nei D.Rose'as, nei „Bulls“ nedalyvaus – ir Detroito, ir Čikagos komandos liko už 22 geriausių sezono komandų, vyksiančių į Floridą, ribos.

Primename, kad A.Karnišovas nuo šių metų balandžio Čikagoje užima krepšinio operacijų viceprezidento pareigas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius