-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 02

Carmelo Anthony – nei Niujorke, nei Kinijoje

Tris kartus olimpinis čempionas Carmelo Anthony vis dar ieško naujos komandos. 35 metų 203 cm ūgio puolėjas treniruojasi Niujorke ir tikisi, kad jo pagalbos prireiks kuriam nors NBA klubui. Kol kas jis atmeta kitus karjeros variantus.
Carmelo Anthony
Carmelo Anthony / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Carmelo Anthony

„The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania pranešė, kad C.Anthony buvo viliojamas į Kiniją praėjusį sezoną.

Anot pranešimo, darbo neturėjusiam krepšininkui buvo siūlomas milijonas dolerių vos už kelių savaičių trukmės sutartį Kinijos lygoje.

Tačiau azijiečiams nepavyko prikalbinti NBA žvaigždės.

Dabar pranešama, kad C.Anthony domėjosi ir „Knicks“ klubas, kuriam jis jau atstovavo nuo 2011 iki 2017 metų.

Niujorko komanda planavo pasikviesti jį, jei vasarą būtų priviliojusi Keviną Durantą arba Kyrie Irvingą. Šie du krepšininkai pasirinko „Brooklyn Nets“, o tada „Knicks“ atsisakė minties kviesti Carmelo.

2013 metais tapęs rezultatyviausiu NBA sezono žaidėju C.Anthony net 10 kartų yra žaidęs „All Stars“ rungtynėse, bet dabar visiems yra aišku, kad jo karjera greitai baigsis.

Prieš metus veteranas buvo sudaręs 2,4 mln. dolerių sutartį su „Houston Rockets“, per 10 rungtynių rinko po 13,4 taško ir atkovojo po 5,4 kamuolio, bet netiko Teksaso komandos sistemai, buvo atleistas ir nuo vasario oficialiai buvo be darbo.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Carmelo Anthony
AFP/„Scanpix“ nuotr./Carmelo Anthony

„Jo problema yra mentalitetas. Įmesti 30 taškų jam yra labai svarbu, – sakė buvęs NBA krepšininkas Chauncey Billupsas, žaidęs su C.Anthony Denveryje. – Jis galėdavo pelnyti 20 ar 22 taškus, komanda laimėdavo, bet jis vis tiek likdavo piktas. O tada jis galėdavo surinkti 36 taškus ir likti patenkintas, nors komanda pralaimėdavo.“

C.Anthony nebuvo pakviestas ir į JAV rinktinę, su kuria laimėjo net tris olimpinius aukso medalius ir kuri turi daug nuostolių dėl žaisti pasaulio čempionate Kinijoje atsisakančių žaidėjų.

Vis dėlto C.Anthony nenorėtų tyliai pasitraukti. Jis vis dar tikisi sulaukti pasiūlymo ir sužaisti sezoną taip, kad galėtų atsisveikinti su NBA, panašiai, kaip praėjusį sezoną padarė jo bičiulis Dwyane'as Wade'as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius