Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 19

Carmelo Majamyje? Ketveri mainai, kurie padėtų septyniems NBA klubams

NBA jau sudrebino vieni mainai, po kurių „Philadelphia 76ers“ šioje naujokų biržoje rinksis pirmuoju numeriu, o jų taikinys – Markelle'is Fultzas. ESPN krepšinio ekspertas Chadas Fordas pateikė dar ketverių mainų pasiūlymus, kurie padėtų net septynioms šios lygos ekipoms. Tai tik pasvarstymai, tačiau į potencialius sandėrius buvo įtraukti žaidėjai, apie kuriuos šiuo metu kalbama nemažai.
Carmelo Anthony ir Paulas George'as
Carmelo Anthony ir Paulas George'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

PG keliauja į Holivudą

„Scanpix“/AP nuotr./Paulas George'as
„Scanpix“/AP nuotr./Paulas George'as

„Lakers“ gauna: Paulą George'ą.

„Pacers“ gauna: Luolą Dengą ir antrąjį 2017-ųjų naujokų biržos šaukimą

Nauda „Lakers“ ekipai: P.George'as jau ne sykį teigė, kad nori rungtyniauti šioje Los Andželo komandoje, o juo pasistiprinę „Lakers“ galėtų pradėti iškovoti pergales. Jų kitų metų šaukimas priklauso „76ers“, todėl galima būtų pagaliau nebegalvoti apie pralaimėjimus bei NBA naujokų biržą.

„Lakers“ galėtų palaukti 2018-ųjų vasaros, kai P.George'as taps laisvuoju agentu, tačiau tai jiems neleistų šiemet puolėjui pasiūlyti pratęsti sutarties su klubu. Galbūt Magicas Johnsonas ryšis tokiam ėjimui, nes per daug rizikinga tikėtis, jog žvaigžde taps Lonzo Ballas ar kiti.

Negana to, „Lakers“ atsikratytų ir labai didelės bei nenaudingos L.Dengo sutarties.

Nauda „Pacers“ ekipai: visi ženklai rodo, jog P.George'as kitą vasarą paliks komandą. Vadinasi, galbūt geriau šioje NBA naujokų biržoje antruoju šaukimu pasirinkti savo kitą klubo žvaigždę ir atgal jau neatsigręžti.

Naujasis „Pacers“ generalinis vadybininkas Kevinas Pritchardas nuolat tikina esąs įžaidėjų specialistas, todėl galbūt jam pavyktų maksimaliai savo komandoje išnaudoti L.Ballą.

Milžiniški mainai tarp „Bulls“ ir „Celtics“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jimmy Butleris
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jimmy Butleris

„Celtics“ gauna: Jimmy Butlerį.

„Bulls“ gauna: Jae Crowderį, Tylerį Zellerį, trečiąjį šaukimą 2017-ųjų naujokų biržoje, 2018-ųjų „Lakers“ šaukimą arba 2019-ųjų „Kings“ šaukimą.

Nauda „Celtics“ ekipai: daugelis mano, jog Danny Ainge'as neseniai įvykusius mainus atliko tam, kad vėliau atliktų dar didesnius mainus. Verta paminėti, jog Bostono klubui vis dar priklauso „Nets“ pirmojo rato šaukimas 2018-aisiais.

J.Butleris akimirksniu sustiprintų „Celtics“, kuriai net nereikėtų labai daug už jį aukoti. Bostono ekipa išsaugotų savo jaunuosius talentus bei kitų metų pasirinkimą biržoje.

Nauda „Bulls“ ekipai: Čikagos klubas netrukus turės galvoti apie savo komandos pertvarkymą nuo pamatų, o trečiasis šaukimas tam nepaprastai padėtų. „Bulls“ labai norėtų savo komandoje turėti L.Ballą, De'Aaroną Foxą, Joshą Jacksoną bei dar vieną vertingą šaukimą 2018 ar 2019 metais.

Jie taip pat gautų solidų krepšininką lengvojo krašto puolėjo pozicijoje (J.Crowderį), o T.Zellerio sutartį galėtų tiesiog nutraukti ir sutaupyti 8 mln. JAV dolerių kitų metų algų kepurėje.

Melo į Majamį

AFP/„Scanpix“ nuotr./Carmelo Anthony
AFP/„Scanpix“ nuotr./Carmelo Anthony

„Heat“ gauna: Carmelo Anthony.

„Knicks“ gauna: Justise'ą Winslow, Tylerį Johnsoną, Joshą Richardsoną, Wayne'ą Ellingtoną, Joshą McRobertsą ir 14 šaukimą šių metų biržoje.

Nauda „Knicks“ ekipai: Philas Jacksonas darys viską, kad tik C.Anthony sutiktų būti išmainomas. Bėda tik ta, jog Melo vertė rinkoje mažėja kasmet. Jeigu jis kažkur ir kelsis, tai tik į tinkamą miestą ar į čempionišką komandą.

„Heat“ turėtų atitikti šiuos kriterijus, o Niujorko klubas praeityje labai norėjo savo sudėtyje turėti J.Winslow, vis dar perspektyviu galima vadinti ir T.Johnsoną. Negana to, „Knicks“ vis tiek turėtų savo aštuntąjį šaukimą šioje naujokų biržoje, kuris jiems leis į savo komandą pasikviesti įžaidėją.

„Knicks“ privalo lipdyti sudėtį aplink Kristapą Porzingį, o šie mainai jiems padėtų greičiau versti kitą puslapį savo komandos istorijoje.

Nauda „Heat“ ekipai: Majamio klubas buvo vienas geriausių šio sezono pabaigoje, o prie Gorano Dragičiaus, Hassano Whiteside'o ir Diono Waiterso prisijungęs C.Anthony galėtų jiems padėti rimtai pakovoti Rytų konferencijoje.

Žinoma, tai nepadėtų įveikti „Cavaliers“ ar „Celtics“, tačiau pabandyti galima.

Jahlilas Okaforas į Čikagą

„Scanpix“ nuotr./Jahlilas Okaforas
„Scanpix“ nuotr./Jahlilas Okaforas

„Bulls“ gauna: Jahlilą Okaforą.

„Sixers“ gauna: 16 šaukimą 2017-ųjų biržoje.

Nauda „Sixers“ klubui: J.Okaforas niekuomet nebuvo tinkama dalis Filadelfijos klube, o jis mainų gandų sūkuryje jau sukasi beveik visą savo karjerą.

„Sixers“ už Justiną Andersoną ir Nerlensą Noelį taip niekada ir negavo pirmojo rato naujokų biržos šaukimo, tai jiems būtų nepaprastai naudinga. Filadelfijos klubas galėtų savo sudėtį papildyti gynėjais Luke'u Kennardu, Donovanu Mitchellu ar Terrance'u Fergusonu.

Nauda „Bulls“ klubui: jeigu Čikagos ekipa jau pradeda savo perstatymą nuo pamatų, tai toks gerai puolime žaidžiantis vidurio puolėjas kaip J.Okaforas jiems galbūt būtų naudingas. Laikui bėgant jie galėtų savo aukštaūgį naudoti, kaip „Thunder“ nuo suolo kelia Enesą Kanterį.

Kaina taip pat nėra labai didelė, nes 16-uoju šaukimu vis tiek jau nepasirinksi labai didelės superžvaigždės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius