-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 10

COVID-19 išdarkytos NBA klubų sudėtys: „76ers“ žaidė septyniese, lyderių neteko „Celtics“ ir „Wizards“

COVID-19 protokolas NBA lygoje negailestingas – vis daugiau pirmo ryškumo žvaigždžių pastaruoju metu yra priversti užsidaryti karantine, o šeštadienio vakarą iš keblios situacijos ropštis privalėjo ir „Philadelphia 76ers“.
„Philadelphia 76ers“ atsarginių suolelis rungtynėse su „Nuggets“
„Philadelphia 76ers“ atsarginių suolelis rungtynėse su „Nuggets“ / „Scanpix“ nuotr.

Jau kiek anksčiau buvo skelbta, kad COVID-19 užsikrėtė „76ers“ starto penketo narys Sethas Curry, o grėsmė pabuvoti karantine iškilo ir dar būriui artimą kontaktą su snaiperiu turėjusių klubo krepšininkų.

Tobias Harrisas, Matisse'as Thybulle'as, Shake'as Miltonas ir Vincentas Poirier dėl COVID-19 protokolo rungtyniauti negalėjo, o štai ryškiausioms klubo žvaigždėms – Joeliui Embiidui ir Benui Simmonsui – buvo uždegta žalia šviesa.

Visgi Docas Riversas prieš pat rungtynes paskelbė, kad abu krepšininkai nerungtyniaus dėl traumų. „76ers“ turėjo tik 7 sveikus krepšininkus ir privalėjo suktis iš esamos padėties, mat rungtynėms reikia mažiausiai 8 registruotų krepšininkų, o lyga šio mačo nukelti nepanoro.

Tad D.Riversas į sudėtį kaip aštuntąjį krepšininką įtraukė traumuotą Mike'ą Scottą, kuris aikštėje taip ir nepasirodė.

„76ers“ (7-3) namuose 103:115 neprilygo „Denver Nuggets“ (4-5), tačiau šis vakaras dar ilgam įsimins šeimininkų jaunuoliui Tyrese'ui Maxey.

Visišką veiksmų laisvę iš stratego gavęs įžaidėjas pelnė net 39 taškus, atkovojo 7 kamuolius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

„Nuggets“ apčiuopiamą persvarą susikrovė iš karto po pertraukos, o ketvirtajame kėlinyje pagrindiniai klubo krepšininkai ant parketo nepasirodė.

Gary Harrisas buvo rezultatyviausias su 21 tašku, o Nikola Jokičius buvo arti trigubo dublio (15 tšk., 9 atk. kam., 12 rez. perd.).

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bradley Bealas ir Jaysonas Tatumas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bradley Bealas ir Jaysonas Tatumas

Sunkią atkarpą be lyderių išgyventi turės ir „Boston Celtics“ ekipa. Net 7 iš 17 ekipos krepšininkų užsikrėtė koronavirusu arba turėjo artimą kontaktą su užsikrėtusiu asmeniu, o tarp jų – ir ryškiausios klubo žvaigždės Jaysonas Tatumas bei Jaylenas Brownas.

Identiška situacija ir „Washington Wizards“ ekipoje, kuri neteko Bradley Bealo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius