Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 13

D.Sabonis ruošiasi „All-Star“ mačui: „Tai bus nuostabi patirtis“

„Indiana Pacers“ pagaliau nutraukė šešių iš eilės pralaimėjimų seriją ir prieš pat pat NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalio šventę sugebėjo įveikti stipriausią NBA ekipą „Milwaukee Bucks“. Pirmą kartą į „All-Star“ rungtynes išrinktas Domantas Sabonis į Čikagą keliauja pakiliomis nuotaikomis.
domanto-sabonio-mintys-po-maco-su-bucks
Domantas Sabonis

Paskutinę dvikovą prieš savaitgalį Indianoje stebėjo visa D.Sabonio šeima – tėvas Arvydas, mama Ingrida, broliai Tautvydas ir Žygimantas bei sesė Aušrinė.

15 taškų įmetęs ir 8 kamuolius atkovojęs lietuvis šį kartą nesikėsino į trigubą dublį, prie kurių pastaruoju metu buvo įpratinęs savo talento gerbėjus, tačiau džiūgavo, kad komanda pagaliau sugebėjo išbristi iš nesėkmių liūno.

„Gera Indianą palikti laimėjus rungtynes. Laukiu kelionės į Čikagą ir tikiuosi, jog mėgausiuosi šia patirtimi. Džiaugiuosi, jog kartu su manimi bus ir mano šeima. Smagu bus būti ten“, – po mačo kalbėjo D.Sabonis.

VIDEO: Domanto Sabonio mintys po mačo su „Bucks“

Vidurio puolėjas už šią unikalią patirti dėkojo komandos draugams.

„Už tai esu dėkingas komandos draugams, kurie daro mane geresniu krepšininku. Man tereikia atsilaisvinti ir jie mane suranda. Tai – visos komandos, trenerių, organizacijos nuopelnas. Bus nuostabus jausmas atstovauti „Pacers“ komandai ir visai Indianai“, – kalbėjo lietuvis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius