Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 22

„Dainio Podcastas“: ar bus iškeistas J.Valančiūnas? Ar mainai neužkabins M.Kuzminsko?

Jonas Valančiūnas siūlomas kelioms NBA komandoms. Mindaugas Kuzminskas nebekeliamas nuo suolo ir netyčia gali tapti Carmelo Anthony ar Derricko Rose'o mainų dalimi. Kol NBA žaidėjai poilsiauja, komandų vadovai nespėja pildyti kavos puodelių bemiegėmis naktimis. NBA mainų langas užsidaro ketvirtadienį 22 val. Lietuvos laiku. Kritinėmis valandomis „Dainio Podcaste“ 24sek žurnalistai Andrius Dainys ir Donatas Urbonas aptarė jautriausius klausimus Lietuvos krepšinio gerbėjams.
Jonas Valančiūnas ir Mindaugas Kuzminskas
Jonas Valančiūnas ir Mindaugas Kuzminskas / Ray Vyšniausko nuotr.

„Dainio Podcastas“ buvo įrašinėjamas antradienio popietę, kai dar negavome pranešimų, jog „Toronto Raptors“ siūlė „Detroit Pistons“ klubui J.Valančiūną už vidurio puolėją Andre Drummondą.

Tiesa, tai įvyko iki Serge'o Ibakos mainų, po kurių, kaip manoma, tikimybė iškeisti J.Valančiūną kiek sumažėjo. Kita vertus, „Raptors“ pasiruošę statyti viską, kad sustiprintų savo šansus kovoti dėl NBA čempionų žiedų. O tai reiškia, kad J.Valančiūnas nėra neliečiamasis.

Ko gero, Philas Jacksonas sulaukia mažai arba visai nesulaukia skambučių dėl Mindaugo Kuzminsko. Kita vertus, telefonas netyla dėl Carmelo Anthony ir Derricko Rose'o. O mainai gali užkabinti ir kitus žaidėjus. M.Kuzminskas trejas rungtynes nebuvo pakeltas nuo suolo ir tikrai nėra neliečiamas „New York Knicks“ komandoje. NBA mainų karuselė neprognozuojama – gali įsukti ir lietuvį, atostogaujančiam Majamyje to net neįtariant.

Galbūt ramesnis gali būti Domantas Sabonis, kuriuo labai pasitiki „Oklahoma City Thunder“ vadovai. Tas pasitikėjimas išreikštas stabilia pozicija starto penkete – jame 20-metis pradėjo visas 57 reguliariojo sezono rungtynes. Kita vertus, pačiai „Thunder“ komandai reikia pastiprinimo, o akis labiausiai bado priešpaskutinis tritaškių pataikymo procentas NBA.

O Donatas Motiejūnas dabar ramiai savaitės atostogų metu gurkšnoja kavutę, nes žino, kad jam tikrai nereikės kraustytis iš Naujojo Orleano. Sutartį su „New Orleans Pelicans“ jis sudarė per vėlai, kad galėtų būti iškeistas iki mainų lango uždarymo. Kita vertus, nežinia, ką Donatas galvoja apie savo minutes po to, kai į komandą atvyko DeMarcusas Cousinsas. Prieky savęs jis dabar mato, kalbama, du labiausiai dominuojančius bokštus po Shaquille'o O'Nealo – Anthony Davisą ir DeMarcusą Cousinsą.

„Dainio Podcaste“ – A.Dainio ir D.Urbono pokalbis apie lietuvių figūras NBA mainų karuselėje ir gandus apie didžiausių žvaigždžių ateitį. Jo klausykitės čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius