Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 05

„Dainio Podcastas“ su Ryčiu Vyšniausku: NBA lietuviai, artėjančios atkrintamosios bei „Žalgiris“

NBA žaidžiantiems lietuviams šiuo metu tikrai nėra lengva. Jonas Valančiūnas gauna vis mažiau minučių „Toronto Raptors“ papildžius Serge'ui Ibakai, Domantui Saboniui iškilo grėsmė prarasti vietą starto penkete, Donatas Motiejūnas turi kovoti dėl laiko aikštėje su lygos superžvaigžde, o Mindaugas Kuzminskas ant parketo išbėga vis rečiau.
Jonas Valančiūnas ir Mindaugas Kuzminskas
Jonas Valančiūnas ir Mindaugas Kuzminskas / Ray Vyšniausko nuotr.

„Raptors“ vidurio puolėjo J.Valančiūno minutės atvykus S.Ibakai ir P.J.Tuckeriui mažėja, o Dwane'as Casey kol kas sėkmingai naudojasi galimybe rungtyniauti žemu penketu. Tačiau ar be Kyle'o Lowry likę „ropliai“ sugebės išlaikyti trečiąją vietą Rytų konferencijoje ir nesusidurti su LeBrono Jameso „Cavaliers“ jau antrame etape?

Pokyčiai prieš mainų lango pabaigą taip pat palietė ir mūsiškius esančius „Thunder“ bei „Pelicans“ gretose. Į Oklahomą atvyko D.Sabonio pozicijoje rungtyniaujantis Taj Gibsonas, o jau dabar Saboniukas gauna mažiau minučių nei įprastai.

Tuo tarpu sportinę formą siekiantis įgyti D.Motiejūnas iš arti gali stebėti, kaip susižaisti bando naujasis „Pelicans“ duetas DeMarcusas Cousinsas bei Anthony Davisas. Ar jam, kaip ir J.Valančiūnui, vasarą teks pakeisti savo dabartinę ekipą?

Roko Lukoševičiaus nuotr./Rytis Vyšniauskas
Roko Lukoševičiaus nuotr./Rytis Vyšniauskas

Ar krepšinio komentatoriaus Ryčio Vyšniausko nuomone, Kauno „Žalgiris“ turi galimybę patekti į Eurolygos ketvirtfinalį? Kas jiems kelia didžiausią grėsmę Lietuvos krepšinio lygoje?

Visa tai ir dar daugiau naujausioje „Dainio Podcasto“ laidoje, kurioje šį kartą kalbama apie NBA lietuvių besikeičiančią rolę komandose, jų ateitį, favoritus laimėti NBA ir MVP apdovanojimus bei Šarūno Jasikevičiaus galimybę likti Kaune dar bent sezonui.

Laida buvo įrašyta trečiadienį, o ją galite klausyti čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius