Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 04

Daug kalba, mažai daro: į „Visų žvaigždžių“ rungtynes norintis K.Townsas nelaimi jau 2 mėnesius

„Minnesota Timberwolves“ ekipos lyderis Karlas-Anthony Townsas prisijungė prie žaidėjų, išreiškusių nepasitenkinimą dėl nepatekimo į „Visų žvaigždžių“ rungtynes. 2018 ir 2019 metais tarp 24 geriausių lygos žaidėjų išrinktas centras šįsyk liko už Vakarų konferencijos žvaigždžių dvyliktuko ribos bei prisijungė prie Bradley Bealo, Devino Bookerio ir kitų dėl vyriausiųjų trenerių sprendimo nusivylusių krepšininkų. Vis dėlto bet kokius „vilkų“ vidurio puolėjo argumentus dėl jo vertumo dalyvauti Čikagoje vyksiančioje šventėje į šipulius daužo negailestinga komandinė „Timberwolves“ statistika.
Karlas-Anthony Townsas
Karlas-Anthony Townsas / „Scanpix“ nuotr.

24-erių aukštaūgis šį sezoną renka įspūdingą statistiką – per mačą jis pelno po 26,9 taško, atkovoja po 10,8 kamuolio ir atlieka po 4,3 rezultatyvaus perdavimo.

Pagal pelnomus taškus tarp visų NBA žaidėjų K.Townsas yra devintas, o pagal atkovotus kamuolius – dešimtas. Be to, 211 cm ūgio bokštas įspūdingai svaido tritaškius – išmeta jų po 8,1 per mačą ir pataiko 40,8 proc. tikslumu.

Tokių skaičių iš Dominikos Respublikos kilusiam krepšininkui neužteko.

„Gaila, kad šiemet „Visų žvaigždžių“ rungtynėse nebus 24 geriausių NBA žaidėjų“, – nusivylęs vietinei žiniasklaidai kalbėjo „Timberwolves“ lyderis.

VIDEO: „Atsarginiai“: D.Sabonio žvaigždė, Kobe pagerbimas, 81 taško Topas

K.Townsui pasiskundus dėl jo nebuvimo „Visų žvaigždžių“ žaidėjų sąraše, internautai kaipmat suskubo ieškoti argumentų, kodėl centras nėra vertas vasario 16-ąją vykti į Čikagą.

Pagrindinė priežastis, kodėl vyriausieji komandų treneriai neišrinko K.Townso į „Visų žvaigždžių“ mačą, yra komandiniai Minesotos klubo pasiekimai.

Vos 15 kartų per 49 susitikimus laimėję „vilkai“ užima priešpaskutinę 14-ąją vietą Vakaruose, o dar kraupiau jų rezultatai atrodo žvelgiant į laikotarpį nuo Padėkos dienos (lapkričio 28-osios).

„StatMuse“ duomenimis, nuo tada „vilkai“ su K.Townsu sudėtyje labiau priminė mažyčius šuniukus ir sužaidę 16 rungtynių nelaimėjo nė vienų.

Maža to, centrui esant aikštėje „Timberwolves“ demonstravo siaubingą gynybą – jų gynybinis reitingas per 100 atakų buvo 120,9 taško, o tai prilygsta prasčiausiam rezultatui visoje lygoje.

Įdomu tai, kad be K.Townso, kuris ilgą laiką gydėsi kelio traumą, Minesotos klubas atrodė netgi kiek geriau, nei su juo – per 20 rungtynių laimėjo penkerias, o gynyboje demonstravo pakankamai solidžius skaičius – „Wolves“ gynybinis reitingas siekė jau tik 105,5 taško.

Primename, kad tarp 24 į „Visų žvaigždžių“ rungtynes išrinktų krepšininkų po 15 metų pertraukos yra ir lietuvis Domantas Sabonis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius