Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 09 08

Docas Riversas: „Ray Allenas yra puikios formos, todėl tikrai gali sugrįžti“

41-erių Ray Allenas šią vasarą jau ne kartą minėjo, kad norėtų sugrįžti į NBA, o buvęs jo treneris Docas Riversas pritaria tokiam žaidėjo sumanymui. Pasak dabartinio „Los Angeles Clippers“ stratego, daugiausia tritaškių lygos istorijoje įmetęs snaiperis yra nuostabios sportinės formos ir tikrai galėtų pratęsti savo karjerą stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje.
Docas Riversas
Docas Riversas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Ray Allenas

R.Allenas paskutinį kartą NBA rungtyniavo 2014 metais, kuomet atstovavo „Miami Heat“. Jis su Majamio didžiuoju trejetu pateko superfinalą, tačiau turėjo pripažinti „San Antonio Spurs“ pranašumą.

„Scanpix“/„USA Today Sports“ nuotr./Ray Allenas
„Scanpix“/„USA Today Sports“ nuotr./Ray Allenas

„Ray yra puikios sportinės formos, todėl suradęs tinkamą variantą jis tikrai galėtų sugrįžti į NBA, – pasakojo D.Riversas. – Kalbėjausi su juo, tačiau konkrečių detalių atskleisti nenoriu.

Galiu pasakyti tik tiek, kad neįsivaizduoju, kaip jis palaiko tokią gerą fizinę formą. Jis visada labai prižiūrėjo savo kūną, o jo sportinė forma, ko gero, yra viena geriausių visoje NBA. Ar R.Allenas dar būtų naudingas mūsų lygos komandai? Be abejonės.“

41-erių taikliarankis penkerius metus rungtyniavo Bostone, kai „Celtics“ treniravo minėtasis D.Riversas.

10 kartų Visų žvaigždžių rungtynėse dalyvavęs R.Allenas minėjo, kad svarstytų „Warriors“, „Cavaliers“ ir „Clippers“ pasiūlymus, tačiau vėliau teigė, kad jam nėra svarbu sugrįžus iškovoti titulą.

Vadovaujantis naujausiais pranešimais, gynėjas norėtų sugrįžti į ekipas, kuriose rungtyniavo anksčiau, o tai yra „Celtics“ bei „Bucks“ klubai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius