Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 10

Domantas Sabonis ir Mindaugas Kuzminskas NBA – neįprastame vaidmenyje

NBA ikisezoninių rungtynių ciklą du lietuviai tęsia jiems neįprastose vietose. Mindaugas Kuzminskas ir Domantas Sabonis praleido praėjusios nakties NBA rungtynes, kuriose jų komandos patyrė pralaimėjimus.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / „Scanpix“ nuotr.

Mindaugas Kuzminskas dėl šlaunies traumos turėjo praleisti jau ketvirtą draugišką susitikimą iš eilės, o „New York Knicks“ 95:117 (21:35, 30:24, 20:32, 24:26) nepasipriešino „Houston Rockets“ ekipai.

Per pastaruosius keletą metų M.Kuzminskas dėl sveikatos problemų buvo praleidęs maždaug tiek rungtynių, kiek jau praleido spalį, o ką jau kalbėti apie keturių mačų seriją.

Tikimasi, kad 27-erių puolėjas sugrįš į aikštę paskutiniame „Knicks“ draugiškame susitikime spalio 13-ąją su „Washington Wizards“.

„Knicks“ tai buvo jau ketvirtasis pralaimėjimas per tiek pat mačų.

Tiesa, dėl nedidelių traumų Niujorke negalėjo žaisti ne tik M.Kuzminskas, bet ir Kristapas Porzingis, Frankas Ntilikina, Dougas McDermottas bei Luke'as Kornetas. Treneris taip pat neregistravo aukštaūgių Willy Hernangomezo ir Joakimo Noah.

Išretėjusią „Knicks“ komandą į priekį vedė Timas Hardaway'us (21 tšk.), Michaelas Beasley bei Damyeanas Dotsonas (po 17 tšk.) ir Enesas Kanteris (14 tšk.).

Maža to, puolėjas M.Beasley susižeidė alkūnę ir negalėjo baigti susitikimo.

Kitoje aikštės pusėje siautė Jamesas Hardenas, kuris per 37 minutes surinko 36 taškus (7/14 trit.), atkovojo 9 kamuolius ir atliko 11 rezultatyvių perdavimų.

Clintas Capela (9 atk. kam.) pridėjo 19, Ericas Gordonas – 18 taškų.

Beje, nors Jeffas Hornacekas tikino, kad jo neerzino „Rockets“ sprendimas taip ilgai aikštėje laikyti J.Hardeną, Niujorko žurnalistų teigimu, trenerio veidas sakė ką kitą.

Kitose rungtynėse D.Sabonio „Indiana Pacers“ 97:107 (27:22, 23:18, 24:36, 23:31) turėjo pripažinti „Detroit Pistons“ krepšininkų pranašumą.

„Scanpix“/AP nuotr./Domantas Sabonis ir Kevinas Love'as
„Scanpix“/AP nuotr./Domantas Sabonis ir Kevinas Love'as

Pirmąjį Indianos komandos pralaimėjimą per trejas rungtynes D.Sabonis stebėjo nuo atsarginių suolo. Treneris nusprendė duoti atsipūsti 21-erių puolėjui.

Praėjusį sezoną „Oklahoma City Thunder“ klube D.Sabonis buvo praleidęs tik vieną NBA reguliariojo sezono mačą, tad nežaisti jam taip pat buvo labai neįprasta.

„Pacers“ strategas norėjo išbandyti kitokią rotaciją, tad ant suolo pasodino net keturis starto penketo žaidėjus, o iš viso – net 7 pagrindinės rotacijos narius.

37-erių Damienas Wilkinsas Indianos klubui pelnė 14, Alas Jeffersonas pridėjo 12 taškų.

Nugalėtojams Ishas Smithas, Bobanas Marjanovičius ir Reggie Jacksonas surinko po 14 taškų.

Paskutinį draugišką mačą „Pacers“ žais spalio 10-ąją su Haifos „Maccabi“ iš Izraelio. D.Sabonis jame jau turėtų pasirodyti aikštėje.

Kiti rezultatai:

„Utah Jazz“ – „Phoenix Suns“ 120:102

„Portland Trail Blazers“ – „Sacramento Kings“ 97:83

„Philadelphia 76ers“ – „Boston Celtics“ 96:113

„Charlotte Hornets“ – „Miami Heat“ 106:109

„Memphis Grizzlies“ – „Atlanta Hawks“ 88:99

„Orlando Magic“ – „Dallas Mavericks“ 96:99

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius