Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 03 31

Dovana NBA gerbėjams: per karantiną – dokumentinis serialas apie Michaelą Jordaną

Beveik visam pasauliui tūnant namuose dėl koronaviruso pandemijos, JAV žiniasklaidos gigantas ESPN nusprendė įteikti dovaną užsiėmimų ieškantiems krepšinio sirgaliams. Keletą metų kurtą dokumentinį serialą apie NBA legendą Michaelą Jordaną ESPN išleis ne birželį, kaip planavo, o jau balandžio 19-ąją.
Michaelas Jordanas
Michaelas Jordanas / „Scanpix“/AP nuotr.

10 dalių seriale, pavadinimu „The Last Dance“ (liet. Paskutinis šokis), bus iš arti pažvelgta į bene geriausio visų laikų krepšininko karjerą, o tai bus padaryta per jo paskutinio sezono „Chicago Bulls“ gretose 1997-1998 m. prizmę.

„Bulls“ to sezono metu leido NBA kūrybinei grupei iš arti stebėti M.Jordaną, o dokumentinio serialo metu žadama parodyti ir niekur iki šiol nematytų vaizdų.

Iš viso rengiant serialą apie šešiskart NBA čempioną buvo pakalbinti daugiau nei 100 žymių asmenybių, tarp kurių – ir Kobe Bryantas, Barackas Obama, Shaquille'as O'Nealas ir kiti.

Sprendimą paankstinti serialo premjerą ESPN priėmė dėl koronaviruso pandemijos metu juos gausiai užplūdusių sirgalių raginimų.

„Visuomenė bando išgyventi šį laikotarpį be sporto, per kurį žiūrovai ieško būdų kuo užpildyti atsivėrusias spragas. Išgirdome sirgalių prašymus ir su džiaugsmu pranešame, kad sugebėjome pagreitinti kūrybos procesą ir tą padaryti“, – rašoma oficialiame ESPN pranešime.

Išskirtinę dokumentiką apie M.Jordaną galės išvysti ir krepšinio sirgaliai Lietuvoje. Serialas bus prieinamas „Netflix“ platformoje, kurioje kas savaitę nuo balandžio 20-osios atsiras po dvi naujas serijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius