Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 23

ESPN atkrintamosiose kovose regi „Raptors“ ir „Thunder“, o „Knicks“ – NBA lentelės dugne

ESPN krepšinio apžvalgininkas Zachas Lowe suskirstė visas NBA komandas pagal jų lygį į atitinkamas grupes. Jo prognozės yra šviesios Jono Valančiūno „Toronto Raptors“ ir Domanto Sabonio „Oklahoma City Thunder“ komandoms.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Scanpix“ nuotr.

Aukščiausio lygio NBA komandomis įvardintos „Cleveland Cavaliers“ ir „Golden State Warriors“. Jos turėtų laimėti savąsias konferencijas ir vėliau susitikti tarpusavyje NBA superfinale.

Niekada nepasiduodančia ir visuomet NBA žiedų siekiančia buvo pavadinta „Los Angeles Clippers“. Kitomis labai aukšto lygio komandomis įvardintos „San Antonio Spurs“, „Boston Celtics“ ir „Raptors“.

Toronto klubas labai nukentėti dėl Bismacko Biyombo netekties neturėtų, nes komanda po krepšiu vis dar turi J.Valančiūną, o pagrindinį darbą vis tiek atlieka gynėjai. Su sveiku DeMarre Carrollu „Raptors“ turėtų būti dar pavojingesni, o šis puolėjas leis jiems rungtyniauti žemu penketu.

Nors Kanados komandą paliko geras gynybos specialistas, Toronte talento užtenka, kad dar kartą rimtai pasirodytų reguliariajame sezone ir atkrintamosiose varžybose.

Rimtomis atkrintamųjų varžybų komandomis Z.Lowe įvardija „Indiana Pacers“, „Portland Trail Blazers“, „Houston Rockets“, „Thunder“ bei „Utah Jazz“.

D.Sabonio ekipa iš Oklahomos turės labai rimtų problemų puolime. Kamuolys neturėtų stovėti vietoje, tačiau „Thunder“ neturi labai daug gerų metikų, kurie gali užbaigti atakas. Žinoma, Russellas Westbrookas tokiu atveju brausis į baudos aikštelę ir kraus iš viršaus, tačiau bėgant laikui atsiras įvairovės trūkumas.

„Thunder“ pranašumas turėtų būti atkovoti kamuoliai puolime, o gynyboje ši komanda turi smarkiai pasitempti.

Z.Lowe abejonių kelia, tačiau į atkrintamąsias greičiausiai pateks „Pistons“, „Hornets“ ir „Hawks“, nes jos turi labai stiprius trenerius.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Mindaugas Kuzminskas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Mindaugas Kuzminskas

M.Kuzminsko „Knicks“ įvardijama kaip komanda, kuri Rytų konferencijoje turi mažai galimybių patekti tarp aštuonių stipriausiųjų. Niujorko klube pilna žaidėjų, kuriuos persekioja traumos, o atsarginių žaidėjų suolelis dar neįrodė savo vertės NBA.

D.Rose'as jau senokai nėra puikus krepšininkas, kaip anksčiau žaisdamas „Chicago Bulls“, o nuo šio įžaidėjo priklausys labai daug. Svarbiausia „Knicks“ ekipai yra gera gynyba ir pagaliau atrasti tinkamą puolimo sistemą.

Kartu su „Knicks“ į vieną grupę pateko ir „Orlando Magic“, „Miami Heat“ bei „Sacramento Kings“.

NBA reguliarusis sezonas startuoja naktį iš antradienio į trečiadienį Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius