Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 20

ESPN prognozės: kas taps NBA čempionais kitą sezoną?

Tik pasibaigus NBA sezonui ir apdovanojus „Golden State Warriors“ krepšininkus prasidėjo diskusijos apie kito sezono komandų galimybes ir prognozuojamą „Cavaliers“ dominavimą.
LeBronas Jamesas ir Timofejus Mozgovas
LeBronas Jamesas ir Timofejus Mozgovas / „Scanpix“ nuotr.

ESPN apžvalgininkai pateikė savo spėjimus, kas NBA išsiskirs kitą sezoną ir taps čempionais.

J.A. Adande: Kitą sezoną triumfuos „Cavaliers“, jeigu traumų išvengs Kyrie Irvingas. Jų branduolys turi išlikti vieningas ir neišsibarstyti, kaip nutiko šį sezoną. Po Tristano Thompsono iškilimo Kevinas Love tampa ne būtinybe, bet prabanga. Jiems bus lengviau, jeigu K.Love liks komandoje, tačiau ekipa per daug nenukentės, jeigu jo ir nebeliks. Jų didžiausias privalumas yra georgafija – Rytuose jie pasmerkti ir vėl pasiekti finalą.

Aminas Elhassanas: Mano laikais buvo toks posakis – „Jeigu nori tapti vyru, turi nugalėti vyrą.“ Šį sezoną „Warriors“ buvo tikras žvėris, geriausia komanda NBA. Ir kitą sezoną jiems negresia jokie praradimai. Komandą paliks tik trenerio asistentas Alvinas Gentry, kuris taps „Pelicans“ treneriu. Jie sugrįš su ta pačia gynyba ir kūrybingumu, kuris juos pavertė viena iš geriausių visų laikų NBA komandų.

Israelis Gutierrezas: Laimės „Cavaliers“. Visų pirma, jie bus geresni, nes kartu žais jau antrą sezoną. Antra, įsivaizduoti sveikutėlį Kyrie Irvingą šalia žvėriškai galingo LeBrono Jameso yra šiek tiek baisoka. Trečia, jie gali pasinaudoti šio sezono pralaimėjimu kaip geriausia motyvacija. 2014 metais tai pavyko „Spurs“. Galiausiai, sugrįžus Andersonui Varejao jie žino, kad jų gynyba gali būti elitinė.

Tomas Haberstrohas: Laimės „Warriors“. Jie pasiekė 83-20 pergalių ir pralaimėjimų santykį su sudėtimi, kuri yra jaunesnė negu lygos vidurkis. Jie vis dar auga. „Warriors“ turės visus svarbiausius žaidėjus, puikų trenerį ir visą štabą, kuris tik sustiprins jų talentą. Man tai labai akivaizdus pasirinkimas.

Ethanas Sherwoodas Straussas: Pirma mano mintis yra, kad ir vėl laimės „Warriors“. Tačiau tik pažiūrėkite, kaip šio sezono pabaigoje keitėsi sudėtys. Oklando ekipai reikia nuspręsti, ar jie pasiliks veteranus Davidą Lee, Leandro Barbosą, Marreese Speightsą ir sugalvoti, kuo ant suolelio pakeisti trenerio asistentą A.Gentry. „Cavaliers“ yra rimti kandidatai, nes sugebėjo pasiekti finalą be A.Varejao, K.Love ir K.Irvingo. Sunku garantuoti, kad jie visi išliks sveiki kitą sezoną, tačiau bent vienas iš jų turėtų pasiekti finišą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius