Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 19

Indianos meilė Domantui Saboniui – trenerio, komandos draugų ir sirgalių

Sirgdamas dvigubą dublį surinkęs Domantas Sabonis „Indiana Pacers“ ekipoje žavi ne tik trenerį, bet ir komandos draugus bei sirgalius.
Domantas Sabonis ir Lance'as Stephensonas
Domantas Sabonis ir Lance'as Stephensonas / twitter nuotr.

Lietuvis prieš rungtynes su „Detroit Pistons“ apsinuodijo maistu ir Indianos klubas jau nesitikėjo D.Sabonio pagalbos, tačiau jis dar kartą pademonstravo atsidavimą.

Antrą kartą šį sezoną blogai besijausdamas žaidęs D.Sabonis surinko dvigubą dublį – 12 taškų ir 10 atkovotų kamuolių.

Nate'as McMillanas po rungtynių pagyrė auklėtinį už atkaklumą: „Nežinojome, ar jis žais, bet vaikis pasakė „Duokite man 15 minučių“ ir jis žaidė 24 minutes.“

„Aš vakar kažką suvalgiau ir man buvo labai bloga. Džiaugiuosi, kad galėjau džiaugtis, bet apie maistą net nenoriu galvoti“, – apie prastą savijautą kalbėjo pats krepšininkas.

„Pacers“ krepšininkas Lance'as Stephensonas pabrėžė, kad Domantas yra ypatingai svarbus komandai: „Jis gali nulemti rungtynes. Kai jis aikštėje ir duodi jam kamuolį po krepšiu, 80 proc., kad jis pataikys arba žinos, ką daryti toliau. Aš jaučiuosi labai patogiai ir užtikrintai, nes žinau, kad jis priims teisingus sprendimus.“

Aš jaučiuosi labai patogiai ir užtikrintai, nes žinau, kad jis priims teisingus sprendimus

L.Stephensono ir D.Sabonio ryšys augo šią vasarą, kai lietuvis neatvyko į rinktinę ir tobulėjo „Pacers“ organizacijoje. Komandos draugai kartu leido laiką treniruotėse.

Tačiau jis ne vienintelis, kuris jaučia, kad D.Saboniu galima pasitikėti. Puikiai į Indianos ekipą įsiliejęs jaunas lietuvis kiekvieną savaitę sulaukia gražių žodžių iš vis kito komandos draugo.

Praėjusią savaitę jis bendravo su žurnalistais kartu su Victoru Oladipo. Indianos klubo gerbėjai jau juokauja, kad turėtumėte ieškoti to, kuris į jus žvelgia kaip V.Oladipo į D.Sabonį.

Lietuvis sulaukia palaikymo ir socialiniuose tinkluose. Gerbėjai retai suranda už ką priekaištauti D.Saboniui ir su džiaugsmu šaiposi iš apvogtos „Oklahoma City Thunder“ ekipos, kuri pusvelčiui atidavė lietuvį.

Netyla diskusija ir dėl starto penketo vietos, kuri priklauso Mylesui Turneriui. Daugelis nori, kad ją užimtų lietuvis, tačiau ir M.Turnerio šalininkai D.Sabonio nekritikuoja.

„Mylesas žaidė tik penkerias rungtynes. Aš myliu Sabonį, bet Mylesas yra geresnis žaidėjas ir turi daugiau privalumų“, – socialiniame tinkle rašė „Pacers“ gerbėjas.

Visi myli Domantą Sabonį?

VIDEO: „Atsarginių“ laidoje – geriausias Mindaugo Kuzminsko naujos NBA komandos pasirinkimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius