-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 25

Įpykusio „Karaliaus“ nesustabdė: „Pacers“ su D.Saboniu krito pratęsimo dramoje

LeBronas Jamesas po diskvalifikacijos grįžo piktas ir išsiliejo ant Domanto Sabonio komandos. „Indiana Pacers“ (8-12) namuose 116:124 (31:26, 35:34, 18:22, 28:30, 4:12) per pratęsimą krito prieš „Los Angeles Lakers“ (10-10).
Domantas Sabonis ir LeBronas Jamesas
Domantas Sabonis ir LeBronas Jamesas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

D.Sabonis per 35 minutes aikštėje pelnė 14 taškų (5/9 dvit., 4/4 baud. met.) ir atkovojo 12 kamuolių, iš kurių penkis – puolime.

Lietuvis dar atliko 6 rezultatyvius perdavimus, perėmė kamuolį, kartą suklydo ir prasižengė 5 kartus. Kai Domantas buvo aikštėje, „Pacers“ pelnė 7 taškais mažiau nei varžovai.

O štai L.Jamesas siautėjo. Jis praleido paskutines „Lakers“ rungtynes priverstinai dėl peštynių Detroite ir į „Pacers“ krepšį suvertė net 39 taškus.

„Buvau laimingas būdamas komandoje, – sakė L.Jamesas po rungtynių. – Nežaidžiau praėjusiame mače, žinojau, kad galiu įnešti energijos.“

„Karalius“ praleido „Lakers“ pralaimėjimą antradienio naktį Niujorke, nes rungtynėse prieš tai alkūne vožė „Pistons“ žaidėjui Isaiah Stewartui į veidą. Beje, L.Jamesas patikino po incidento nesikalbėjęs su „Pistons“ žaidėju.

Anthony Davisas negalėjo padėti „Lakers“ ekipai mače su „Pacers“ dėl ligos, o Los Andželo komanda į priekį pirmą kartą išsiveržė tik likus žaisti 4:35 min. iki ketvirtojo kėlinio pabaigos.

„Jamesas yra puikus žaidėjas, jis ėmė liepsnoti, – sakė Indianapolio komandos treneris Frankas Vogelis. – Mums reikėjo kažką daryti, kad apribotume jį. Mums nepavyko ir sumokėjome už tai.“

Tryliktą vietą Rytuose užimanti „Pacers“ komanda kitas rungtynes žais penktadienį namuose prieš „Toronto Raptors“, kuri rikiuojasi laipteliu aukščiau.

„Pacers“: M.Brogdonas 28, C.Duarte 17, J.Holiday 16, D.Sabonis 14 (12 atk. kam., 6 rez. perd.), M.Turneris 12, C.LeVertas ir T.J.McConnellas po 10.

„Lakers“: L.Jamesas 39 (5/12 trit.), R.Westbrookas 20, M.Monkas 17, C.Anthony ir W.Ellingtonas po 14.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius