Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 25

Ironiškai apie vos nekilusias muštynes prabilęs J.Valančiūnas: „Nežinau, ko jie ten stumdėsi“

Jonas Valančiūnas apsimetė, kad nieko nebuvo, paklaustas apie susistumdymą su „Milwaukee Bucks“ vidurio puolėju Gregu Monroe. Dar taip neseniai pagautas pykčio ir adrenalino riaumojęs „Air Canada Centre“ aikštės viduryje, 24-erių lietuvis ironizavo: „Nežinau, ko jie ten stumdėsi tarpusavyje.“
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

O susistumdė tai J.Valančiūnas ir G.Monroe, kai ant lietuvio kupros po „Raptors“ krepšiu netyčia atsidūręs amerikietis vėliau piktas atskuodė atgal, norėdamas išrašyti JV grąžos.

Khrisas Middletonas kietai stabdė krepšio link besiveržusį J.Valančiūną. O atskubėjęs G.Monroe pirmiausia nusistūmė „Bucks“ žaidėją, kad vienas galėtų išsiaiškinti santykius su „Raptors“ aukštaūgiu.

Internautai juokėsi, kad savą žmogų G.Monroe nusistūmė smarkiau nei J.Valančiūną.

„Ką? Agresyvus žaidimas su Jonu? Ne. Nemanau. Mes dėl to visai nesijaudinome“, – po rungtynių purtė galvą „Bucks“ aukštaūgis.

Emocijoms po konflikto atslūgus, svarbiausia buvo „Raptors“ pergalė – antroji iš eilės ir priartinusi prie NBA Rytų konferencijos pusfinalio 3-2.

Viskas apsivertė aukštyn kojomis po to trečiojo serijos mačo, kurį „Raptors“ beviltiškai pralaimėjo 77:104.

„Mes persigrupavome po tų rungtynių ir pradėjome žaisti kitokį krepšinį: kartu, komandiškai. Štai kodėl mes laimime“, – tikino J.Valančiūnas.

Eyes on the deer! #raps #playoffs

A post shared by Jonas Valanciunas (@jvalanciunas) on

Dabar Torontas situacijos šeimininkas. Šeštosios serijos rungtynės naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Lietuvos laiku bus žaidžiamos Milvokyje. Pernai tokias abi „Raptors“ pralaimėjo ir su „Miami Heat“, ir su „Indiana Pacers“.

„Tai jūs man pasakykite, ką turime padaryti, – šypsojosi J.Valančiūnas. – Turime tęsti komandinį žaidimą. Ir viskas bus gerai.

Vykstame į Milvokį, nusiteikę laimėti. Jie tikrai žais kietai, todėl turime tam būti pasiruošę. Reikia pailsėti ir pasiruošti.“

Nors antrą mačą iš eilės kilo nuo suolo, JV vėl buvo energingas – per 21 minutę pelnė 8 taškus, atkovojo 7 kamuolius ir blokavo 2 metimus.

Nebūtinai viskas matosi statistikoje, bet 213 cm ūgio „centras“ aikštėje tryško energija.

Ji lyg geizeris išsiveržė per tą konfliktą su G.Monroe. „Raptors“ gerbėjai liko sužavėti ir ošimu sveikino penktus metus Toronte žaidžiantį lietuvį.

„Aš – emocingas žaidėjas, todėl sirgaliai mane užveda, – neslėpė J.Valančiūnas. – Svarbiausia laimėti. Man nesvarbu, kiek taškų pelnau ar atkovoju kamuolių, svarbiausia – laimėti.

Mes tą padarėme, todėl dabar jaučiuosi puikiai.“

VIDEO: J.Valančiūno interviu – apie konfliktą ir „Raptors“ sėkmės receptą
VIDEO: J.Valančiūnas vos nesusimušė su Gregu Monroe
VIDEO: J.Valančiūno dėjimas po firminio judesio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius