Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 03

Istorinis sprendimas: Giannis Antetokounmpo papuoš „NBA 2K19“ viršelį

„Milwaukee Bucks“ puolėjas Giannis Antetokounmpo tapo pirmuoju europiečiu, kuris pateko ant populiaraus „NBA 2K“ serijos vaizdo žaidimo viršelio, o tai oficialiai buvo paskelbta specialioje spaudos konferencijoje Atėnuose.
Giannis Antetokounmpo
Giannis Antetokounmpo / „Scanpix“ nuotr.

„2kSports“ Graikijoje pristatė G.Antetokounmpo kaip „NBA 2K19“ žaidimo viršelio veidą. Praeityje ant žaidimo viršelio buvo patekę tokie europiečiai kaip Ispanijos legenda Pau Gasolis ar prancūzas Tony Parkeris, tiesa žaidimo leidimai vykdavo tik jų šalyse.

„Tai didžiulė garbė ir esu be galo laimingas. Aš apie tai svajojau ir norėjau praminti kelią žaidėjams, kurie nebūtų amerikiečiai“, – kalbėjo graikas.

Savo naujausiame interviu 23 metų graikas užtikrino, kad jis tikrai nepaliks savo dabartinės ekipos dėl galimybės prisijungti prie LeBrono Jameso „Los Angeles Lakers“ komandoje.

„Jeigu atvirai, tai ne. Jokiu būdu. Turiu nebaigtų reikalų „Bucks“ ekipoje“, – sakė G.Antetokounmpo.

Krepšininkas su „Bucks“ mato šviesią ateitį ir paaiškino priežastis, kodėl jis nesiruošia pereiti į Los Andželo komandos pusę: „Mano tikslas yra laimėti su Milvokio komanda, iškovoti titulą šiam miestui ir padaryti ekipą daug geresnę. Todėl aš niekada neiškeisiu Milvokio į Los Andželą“, – kalbėjo graikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius