-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 05 02

J.Valančiūnui ir kitiems „grizliams“ – leidimas grįžti į treniruotes

Jonas Valančiūnas ir visa „Memphis Grizzlies“ ekipa gali atsikvėpti ir pamiršti sportą namų sąlygomis. Šelbio apskritis, kurioje yra įsikūręs Memfis, pradeda pirmąją „grįžimo į kasdienybę“ fazę, kurios dėka uždegė žalią šviesą „grizlių“ treniruočių centro atidarymui.
Jonas Valančiūnas rungtynėse su „Kings“.
Jonas Valančiūnas rungtynėse su „Kings“. / „Scanpix“/AP nuotr.

Penktadienį miesto mero Jimo Stricklando pasirašytas leidžiamasis raštas įsigalios pirmadienį, tačiau „Grizzlies“ krepšininkai savo sugrįžimo į sporto salę turės luktelėti dar keletą dienų, mat NBA klubams, kurių valstijose karantinas yra sušvelnintas, į treniruočių centrus laikantis visų saugumo priemonių leido sugrįžti gegužės 8 dieną.

Savaitės pradžioje „Commercial Appeal“ susisiekus su klubo atstovais ir pasiteiravus apie galimybę jau netrukus grįžti į treniruotes, pastarieji išliko paslaptingi ir negarantavo, jog krepšininkai treniruočių centre plušės nuo pat pirmosios dienos.

„Šiuo metu mes peržiūrime lygos atsiųstus kriterijus, tik kurių griežtai laikydamiesi galėtume savo krepšininkus sugrąžinti į treniruotes“, – žurnalistams sakė klubo prezidentas Jasonas Wexleris.

„USA Today“ pasidalino sąrašu lygos sudarytų saugumo reikalavimų, kurių būtų privalu laikytis rengiant treniruotes. Pavyzdžiui, vienoje patalpoje vienu metu galėtų būti tik keturi asmenys; treniruotės būtų individualios; tarp asmenų – bent 3,5 metro atstumas; į vieną krepšį mėtyti galėtų tik vienas žmogus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius