Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 08 12

Jamesas Hardenas: „Tikiuosi, kad Donatas Motiejūnas liks Hjustone“

Donatas Motiejūnas Jungtinėse Amerikos Valstijoje vis dar kantriai laukia naujos sutarties su NBA klubu, o norą, kad žaidėjas sugrįžtų į „Houston Rockets“ išreiškė ekipos lyderis Jamesas Hardenas. Vienas pavojingiausių lygos ginklų puolime teigė, kad lietuvis priims sau naudingą sprendimą ir tikisi, jog tai bus sugrįžimas į Teksaso ekipą.
Jamesas Hardenas ir Donatas Motiejūnas
Jamesas Hardenas ir Donatas Motiejūnas / „Scanpix“ nuotr.

„Rockets“ jau nuo liepos 1 d. turi galimybę vesti derybas su lietuviu, tačiau jau beveik pusantro mėnesio iš JAV jokių žinių. Greičiausiai nesutariama dėl finansinių sutarties sąlygų. Kitos ekipos dėl D-Mo nugaros traumos jam siūlo mažus pinigus, o tuo pasinaudodami Hjustono komandos vadovai taip pat nesiryžę permokėti.

Gali būti, kad „Rockets“ tiesiog laukia, kol lietuvis priims kitos ekipos pasiūlymą ir tuomet pasiūlys vienu doleriu daugiau ir taip D.Motiejūną susigrąžins už nedidelį kontraktą.

„D.Motiejūnas atliks tokį sprendimą, kuris yra naudingas jam pačiam bei jo šeimos nariams, – teigė J.Hardenas. – Šiuo metu galime kontroliuoti tik tai, ką turime savo sudėtyje.

Tikiuosi, kad D-Mo liks Hjustone. Būtų puiku, jeigu jis nuspręstų sugrįžti.“

D.Motiejūnas yra paskutinis likęs apribotasis laisvasis agentas, kuris šiuo metu neturi sutarties.

Pinigų NBA algų kepurėje šiuo metu turi 8 ekipos: „Philadelphia 76ers“, „Denver Nuggets“, „Brooklyn Nets“, „Phoenix Suns“, „Utah Jazz“, „Minnesota Timberwolves“, „Indiana Pacers“, „Oklahoma City Thunder“.

„Rockets“ laisvų pinigų jau neturi, tačiau pratęsiant sutartį su lietuviu jie gali turėti ir neigiamą balansą. Didžiausia tikimybė išlieka, kad D-Mo artėjantį sezoną rungtyniaus būtent Hjustone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius