Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 11

Klay'us Thompsonas: „Esame panašūs į Michaelo Jordano laikų „Bulls“

„Golden State Warriors“ komanda taikosi būti moderniąja Michaelo Jordano laikų „Chicago Bulls“ versija. To neslepia ir vienas „karių“ lyderių Klay'us Thompsonas. Krepšininkas tikina, kad tai pasiekti yra įmanoma.
Klay Thompsonas
Klay'us Thompsonas / „Scanpix“/AP nuotr.

Legendinio M.Jordano atstovaujami „Bulls“ per aštuonerius metus net šešis kartus tapo NBA čempionais.

„Šeši per aštuonerius metus? Manau, kad galime būti arti. Turime nueiti dar didelį kelią, bet aš matau tą susidomėjimą, kurį „Bulls“ turėjo 90-aisiais“, – ESPN.com cituoja K.Thompsoną.

„Warriors“ snaiperis pasakojo, kad, kai „buliai“ atvažiuodavo į bet kurį miestą, tai būdavo rungtynės, kurių nevalia praleisti. Tas pats, pasak K.Thompsono, dabar vyksta su Oklando klubu.

„Scanpix“ nuotr./Klay'us Thompsonas
„Scanpix“ nuotr./Klay'us Thompsonas

„Tai yra nuostabus dalykas. Retai žaidžiame arenoje, kurioje būtų tuščių vietų. Tai ypatingas jausmas ir ne visada lengvai suvokiamas. Todėl manau, kad esame arti“, – su M.Jordano laikų Čikagos klubu savo ekipą lygino K.Thompsonas.

Jis pripažino, kad „Warriors“ dar nėra tokio lygio komanda, tačiau tikino, kad jis ir komandos draugai yra pasirengę būti dinastija, kuri NBA sirgalių atmintyje išliks amžinai.

Kalbama, kad populiarumu JAV ir užsienyje dabartinė „Warriors“ komanda nusileidžia tik minėtai „Bulls“ komandai, žaidusiai 90-aisiais.

Retai žaidžiame arenoje, kurioje būtų tuščių vietų. Tai ypatingas jausmas ir ne visada lengvai suvokiama

„Buvo šaunu, kai prieš porą metų mes vaikėmės tas 73 pergales reguliariajame sezone. Vien būti lyginamiems su praeities „Bulls“ yra didžiulė garbė. Tai kelia motyvaciją. Norėčiau kada nors pažaisti prieš Michaelą Jordaną. Tai – svajonė. Deja, mes neturime laiko mašinos“, – mintį užbaigė K.Thompsonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius