-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 02

„Knicks“ trenerio žodžiai – viltis Mindaugui Kuzminskui žaisti daugiau?

Prieš šį NBA sezoną „New York Knicks“ klubas tikėjosi žaisti sėkmingiau nei jiems pavyko iki kalendorinių metų pabaigos. Šiuo metu Niujorko ekipa per 33 rungtynes yra pasiekusi tik 16 pergalių ir Rytų konferencijoje yra už atkrintamųjų borto – devinta. „Knicks“ treneris Jeffas Hornacekas galvoja, kad reikėtų daugiau žaidimo laiko suteikti jaunimui.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Kai kurie mūsų jaunesni žaidėjai gali labiau padėti. Galbūt reikėtų suteikti jiems daugiau laiko aikštėje, o vyresniems daugiau poilsio. Peržiūrėsiu visus variantus, tačiau sausį turime 17 rungtynių, tad atsarginiai žaidėjai turės laiko pasirodyti“, – newsday.com cituoja kalbėjo J.Hornaceką.

Ar tai geras ženklas Mindaugui Kuzminskui? Greičiausiai taip, nes pastarosiose NBA rungtynėse lietuvis parodė treneriui, kad tikrai gali žaisti gerai.

2017-uosius metus lietuvis pradėjo karjeros rezultatyvumo rekordu. Rungtynėse su „Houston Rockets“ per 16 minučių M.Kuzminskas pelnė 14 taškų, iš jų net 12 – trečiajame ketvirtyje. Vis dėlto mačas baigėsi ketvirtuoju iš eilės „Knicks“ pralaimėjimu.

„Po rungtynių į persirengimo kambarį turi ateiti mirtinai pavargęs. Jeigu taip nėra – vadinasi tu nesistengi iš visų jėgų“, – kalbėjo J.Hornacekas, pagyręs savo krepšininkus už įdėta darbą mače su „Rockets“.

Šį sezoną M.Kuzminskas iki šiol NBA renka po 4,4 taško, 0,8 rezultatyvaus perdavimo ir 1,3 atkovoto kamuolio per susitikimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius