Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 07

„Knicks“ žvaigždės dilema, kurios kaina – 100 milijonų JAV dolerių

„New York Knicks“ po aštuonerių metų pertraukos žygiuoja atkrintamųjų ritmu, kurį klubui uždavė fantastiškai šį sezoną atsiskleidęs puolėjas Juliusas Randle'as. 26-erių krepšininkas pasitinka vasaros dilemą, kurios kaina – 100 milijonų JAV dolerių.
Juliusas Randle'as
Juliusas Randle'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA New York Knicks

Daug NBA žvaigždžių, galėjusių tapti laisvaisiais agentais 2021-ųjų vasarą, sutartis su klubais pratęsė dar sezono metu – LeBronas Jamesas, Giannis Antetokounmpo, Paulas George'as ir Jrue Holiday yra tarp jų.

„New York Knicks“ (37-29), šiuo metu užimanti ketvirtąją vietą Rytų konferencijoje, komandos lyderiu tapusį Juliusą Randle'ą tiesiog privalo išlaikyti.

Šį sezoną J.Randle'as uždirbo 18,9 milijono JAV dolerių. Dar vieno milijono jis sulaukė už patekimą į „All-Star“ rungtynes, dar milijonas krepšininko sąskaitą papildys, jei „Knicks“ įšoks į atkrintamąsias.

Kaip bebūtų, 24 taškai, 10 atkovotų kamuolių ir 6 rezultatyvūs perdavimai per mačą yra verti kur kas daugiau.

Kitą sezoną J.Randle'o atlyginimas sieks beveik 20 milijonų JAV dolerių, iš kurių vos 4 milijonai šiuo metu yra garantuoti, bet abi pusės jau kalbasi apie kontrakto pratęsimą.

ESPN skelbia, jog naujoji krepšininko sutartis Niujorke gali siekti penkerių metų ir 106 milijono dolerių paketą, kuris su premijomis gali šoktelėti net iki 140 milijono dolerių.

Tai labai didelė suma, bet jei jis nuspręstų palaukti 2022-ųjų vasaros, o artėjantį sezoną vėl patektų į „All-Star“ mačą, naujoji J.Randle'o sutartis siektų net 201,5 mln. JAV dolerių.

„Noriu būti dalis kažko, kas yra statoma nuo nulio. Tam nėra geresnės vietos už Niujorką. Nėra geresnės organizacijos ar alkanesnių sirgalių, nei kad Niujorke. Noriu būti to dalimi, jei atvirai, visą likusią karjerą. Norėjau tapti vienu geriausių žaidėjų klubo istorijoje. Netikiu, kad yra geresnė vieta laimėti titulą“, – sakė J.Randle'as.

Artėjančią vasarą kontraktus gali pratęsti ir tokie puikiai žinomi žaidėjai kaip Stephenas Curry, Bradley Bealas, Jimmy Butleris ir Zachas LaVine'as. Šių atletų apsisprendimas sudėlios kelią ir likusiems NBA krepšininkams.

Prieš sezoną niekas negalėjo apie tai pagalvoti, bet į atkrintamąsias varžybas po aštuonerių metų pertraukos „Knicks“ komandą ant savo pečių tempiantis J.Randle'as gali būti išrinktas ir į vieną iš simbolinių sezono ekipų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius