Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 11 16

Kobe Bryantas: „Nugara ir kojos mane žudo“

„Los Angeles Lakers“ žvaigždė Kobe Bryantas sužaidė ilgiausias savo sezono rungtynes, padėjo komandai laimėti prieš „Detroit Pistons“, tačiau po mačo vos vilko kojas ir kitas rungtynes vėl praleis.
Kobe Bryantas
Kobe Bryantas / „Scanpix“/AP nuotr.

Lietuvos laiku iš sekmadienio į pirmadienį vykusiame susitikime „Lakers“ (2/8) iškovojo pirmąją pergalę namuose, kai 97:85 įveikė „Pistons“.

Net 36 minutes rungtyniavęs K.Bryantas žaidė ilgiausiai šį sezoną, įmetė 17 taškų (6/19 met.), tačiau atkovojo 9 kamuolius ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus.

Vis dėlto, jau kitą dieną vyksiantį susitikimą su „Phoenix Suns“ K.Bryantui teks praleisti. Tai bus trečias mačas iš pastarųjų keturių, kuriuos K.Bryantas praleis.

„Šiuo metu aš vos galiu stovėti. Mano kojos ir nugara mane žudo. Tikrai nežinau, kaip man nueiti iki automobilio. Kalbu rimtai“, – po mačo ESPN žurnalistams teigė K.Bryantas.

„Lakers“ treneris Byronas Scottas po rungtynių teigė, kad sutarė su K.Byantu, jog jis žais visą lemiamą ketvirtį, nes pergalė yra labai svarbi.

„Nebuvome laimėję namuose, dar vienas pralaimėjimas jau būtų prilygęs tragedijai. Mes turėjome laimėti šias rungtynes negalvodami apie kitą dieną“, – kalbėjo K.Bryantas.

„Lakers“ išvengė prasčiausio komandos istorijoje NBA sezono starto, kurį pasiekė pernai, pakartojimo. Tada „Lakers“ laimėjo vos vieną susitikimą iš 10-ies.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius