Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 21

Kobe Bryanto katastrofoje artimųjų netekusios šeimos kreipėsi į teismą

Keturių tragiškoje sraigtasparnio katastrofoje žuvusių aukų šeimos prisidėjo prie Kobe Bryanto našlės Vanessos ir padavė į teismą transporto priemonę valdžiusias ir operavusias įmones.
Kobe Bryanto artimieji ėmė ruoštis krepšininko laidotuvėms
Kobe Bryanto pagerbimas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Kobe Bryantas

ESPN praneša, kad prie Bryantų šeimos, kuri neteko ne tik Kobe, bet ir jo dukters Giannos, prisijungė ir Altobelli bei Mauseriai.

Katastrofoje žuvo sutuoktiniai Johnas ir Keri Altobelli bei jų duktė Alyssa, kuri buvo Giannos komandos draugė krepšinio komandoje, bei Christina Mauser, treniravusi mergaičių krepšinio komandą.

Tiesa, priešingai nei V.Bryant kreipimęsi į teismą, Altobelli ir Mauserių šeimos nekaltina taip pat žuvusio piloto Aros Zobayano. Ieškiniai yra nukreipti tik prieš dvi kompanijas – sraigtasparnį valdžiusią „Island Express Holding Corp.“ bei operavusią „Island Express Helicopters Inc.“, kurios kaltinamos neatsargumu ir aplaidumu.

Kiek anksčiau į teismą besikreipusi Vanessa Bryant į ieškinį įtraukė ir A.Zobayano pavardę, įtardama piloto aplaidumą ir teigdama, kad šis turėjo atšaukti skrydį įvertinęs nepalankias oro sąlygas.

„Scanpix“/AP nuotr./Ara Zobayanas pilotavo sraigtasparnį, dužusi netoli Los Andželo.
„Scanpix“/AP nuotr./Ara Zobayanas pilotavo sraigtasparnį, dužusi netoli Los Andželo.

Katastrofa, iš viso nusinešusi 9 žmonių gyvybes, įvyko sausio 26-ąją. Sraigtasparnis rėžėsi į kalną per skrydį sudėtingomis oro sąlygomis, o tyrėjai kol kas jokio transporto priemonės gedimo nenustatė.

Be jau minėtų asmenų, per skrydį žuvo ir Sarah Chester bei jos dukra Payton, kuri taip pat žaidė vienoje komandoje su Gianna.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius