-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 06

Komiška situacija: A.Karnišovo klubas gali pakilti lentelėje, nors net nežaidžia „burbule“

„Chicago Bulls“ komanda nepateko į 22 išrinktųjų ratą, gavusių kvietimus į NBA „burbulą“. Nepaisant to, Artūro Karnišovo vadovaujama ekipa iki sezono pabaigos gali pagerinti savo poziciją Rytų konferencijos turnyrinėje lentelėje.
Thaddeusas Youngas
Thaddeusas Youngas / „Scanpix“ nuotr.

Tokia komiška situacija susiklostė dėl itin prasto „Washington Wizards“ žaidimo.

9-ąją vietą prieš sezono atnaujinimą užėmę „burtininkai“ Orlande pralaimėjo visus keturis mačus ir praėjusią naktį jau nukrito į 10-ąją poziciją – juos aplenkė „Charlotte Hornets“ krepšininkai, taip pat nežaidžiantys sezono pratęsime.

Kadangi NBA turnyrinę lentelę skaičiuoja pasitelkdami komandų pergalių procentą, jau netrukus aukštyn gali kilti ir „Bulls“.

„Wizards“ „burbule“ dar žais keturis mačus, o jei pralaimės juos visus, jų pergalių procentas taps prastesniu nei „bulių“.

Vašingtono ekipai laimėti bent vieną mačą nebus lengva. Į „burbulą“ neatvyko visa trijulė ekipos lyderių – Johnas Wallas, Bradley Bealas ir Davis Bertanis.

Be to, per likusius keturis susitikimus „Wizards“ laukia pajėgūs varžovai – dėl patekimo į atkrintamąsias realiai kovojantys „New Orleans Pelicans“, solidi Vakarų konferencijos komanda „Oklahoma City Thunder“ bei Rytų lyderiai „Milwaukee Bucks“ ir „Boston Celtics“.

Tiesa, net ir pakilusi aukštyn turnyrinėje lentelėje „Bulls“ komanda mažai iš to laimėtų.

Čikagos ekipa bet kuriuo atveju nežais atkrintamosiose varžybose, o ir jos gaunamos pajamos nuo to nepasikeis.

A.Karnišovui belieka guostis bent jau tuo, kad „bulius“ galimai aplenksiantys „Wizards“ nesugadins Čikagos klubo šansų NBA naujokų biržos loterijoje.

Septintą prasčiausią rezultatą 2019-2020 m. sezone pademonstravę „Bulls“ jau žino, kad jų šansai gauti pirmąjį šaukimą bus 7,5 proc., mat rungtynės „burbule“ gali keisti tik jame rungtyniaujančių ekipų galimybes loterijoje.

Tai reiškia, kad net ir pademonstravęs prastesnį rezultatą už kitas komandas, „Wizards“ klubas turės mažiau šansų gauti pirmąjį šaukimą, nei „Bulls“ ar „Hornets“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius