Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 30

Koronavirusas griauna „Nets“ komandą: susirgo du, sezono nepratęs bent penki

„Brooklyn Nets“ vidurio puolėjui DeAndre Jordanui nustatytas koronavirusas, o dėl to jis nusprendė nežaisti sezono pratęsime Orlande.
DeAndre Jordanas
DeAndre Jordanas / „Scanpix“ nuotr.

Apie savo sprendimą pats krepšininkas pranešė tviteryje.

„Praėjusią naktį manu buvo nustatytas, o šiandien dar kartą patvirtintas koronavirusas. To rezultatas, kad nebūsiu Orlande sezono pratęsimui“, – rašė D.Jordanas.

Centro agentūra „Excel Sports“ informavo „Nets“ klubą apie savo kliento sprendimą, skelbia ESPN.

Koronavirusas nustatytas ir „Nets“ gynėjui Spenceriui Dinwiddie, šis taip pat abejoja dėl savo dalyvavimo sezono pratęsime.

Bruklino komandos puolėjas Wilsonas Chandleris ESPN jau šeštadienį atskleidė, kad tikrai nežais Orlande dėl šeimyninių priežasčių.

Tad pagal dabartinę situaciją, „Nets“ komandai Orlande nepadės: Kevinas Durantas, Kyrie Irvingas, D.Jordanas, W.Chandleris, Nicolasas Claxtonas, o S.Dinwiddie patvirtinimo dar laukiama.

Nemaža dalis „Nets“ žaidėjų diskutavo ir svarstė nežaisti sezono pratęsime. Kai Bruklino ekipa prarado keletą itin svarbių žaidėjų, kitiems darosi lengviau atsisakyti rungtyniauti.

„Nets“ yra viena iš 22-jų komandų, kurios pratęs kovas nuo liepos 30-sios „Disney“ parke. Šiuo metu Bruklino klubas užima septintąją vietą Rytuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius