Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 17

Kylanti JAV futbolo žvaigždė – skandalingojo Denniso Rodmano duktė

JAV Nacionalinės moterų futbolo lygos (NWSL) naujokių biržoje trečiadienį buvo pasirinkta Trinity Rodman – skandalingojo NBA čempiono Denniso Rodmano duktė.
Denniso Rodmano duktė Trinity pakviesta futbolo naujokių biržoje
Denniso Rodmano duktė Trinity pakviesta futbolo naujokių biržoje / Scanpix ir „Washington State Soccer“ Twitter nuotr.

Kylanti JAV moterų futbolo žvaigždė pateko į „Washington Spirit“ komandą ir pradės savo profesionalės karjerą būdama 18-os metų.

„Tai buvo mano amžina svajonė. Žaidžiu futbolą nuo tada, kai buvau ketverių metų amžiaus“, – apie išsipildžiusią svajonę kalbėjo T.Rodman, kol šalia krykštavo jos mama Michelle.

Trinity praėjusį sezoną turėjo rungtyniauti Vašingtono valstijos koledže, bet pasaulį užklupusi COVID-19 pandemija sujaukė planus. Įdomu tai, kad tame pačiame universitete krepšinį žaidžia jos brolis Dennisas Rodmanas jaunesnysis.

Netekusi šanso debiutuoti koledžų futbole, T.Rodman priėmė sprendimą pradėti profesionalės karjerą.

„Manau, kad dabar yra tinkamas laikas bandyti patekti į NWSL ir tapti geresne žaidėja“, – prieš naujokių biržą kalbėjo D.Rodmano dukra.

Įdomu tai, kad pakviesta vos 18-os metų, Trinity tapo jauniausia naujokių biržoje pašaukta futbolininke.

Puolėjos pozicijoje rungtyniaujanti žaidėja jau spėjo pasižymėti ir JAV jaunimo (iki 20 metų) rinktinėje. Praėjusį kovą Šiaurės Amerikos čempionato finale prieš Meksiką ji įmušė du įvarčius ir lėmė amerikiečių pergalę, kuri atvėrė joms kelią ir į pasaulio jaunimo čempionatą.

178 cm ūgio futbolininkė paveldėjo aukštą ūgį iš 201 cm ūgio D.Rodmano, su „Detroit Pistons“ ir „Chicago Bulls“ net penkis sykius tapusio NBA čempionu, bet dar labiau pasižymėjusio skandalais aikštėje ir ypač už jos ribų.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Dennisas Rodmanas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Dennisas Rodmanas

Tiesa, garsiojo tėvo šešėlio lydima Trinity Rodman tikisi iš jo ištrūkti.

„Jis buvo puikus sportininkas ir aš paveldėjau iš jo genus, bet noriu būti žinoma kaip Trinity Rodman, o ne kaip Rodmano dukra. Džiaugiuosi galėdama klotis sau kelią ir šioje kelionėje tapti geresne“, – sakė Trinity.

59-erių D.Rodmanas su Michelle Moyer dukters susilaukė 2002 m. gegužę, praėjus metams po to, kai gimė Dennisas jaunesnysis. D.Rodmanas ir M.Moyer susituokė 2003-aisiais, bet tepraėjus dvejiems metams M.Moyer pateikė prašymą skyryboms.

D.Rodmanas su kita buvusia žmona Annie Bakes, su kuria išsiskyrė vos po 82 dienų, turi ir dar vieną dukterį Alexis, kuriai dabar yra 33-eji.

NWSL sezonas prasidės balandį. Būtent tada į JAV profesionalaus sporto istoriją bus įrašyta ir dar viena atletė žymiąja pavarde Rodman.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius