Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 04

LaVaro planas: su kamuoliu žais Lonzo, ne LeBronas

LeBronas Jamesas persikėlė į „Los Angeles Lakers“, o tai, žinoma, reiškia, kad Karaliui teks dažnai susitikti su LaVaru Ballu, kurio sūnus Lonzo taip pat gina Los Andželo klubo garbę.
Lonzo Ballas ir LeBronas Jamesas
Lonzo Ballas ir LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.

Su „Overtime“ žurnalistu bendravęs LaVaras iškart patikino, kad L.Jamesas „Lakers“ gretose gali nesitikėti dažnai turėti kamuolį savo rankose, tai, pasak tėtušio, bus Lonzo Ballo užduotis.

„Lonzo tikrai nežais be kamuolio. Kaip LeBronas žais įžaidėju? Lonzo spaus puolime ir greitai skirstys kamuolį, jis nėra iš tų, kurie daug driblinguoja.

Mes žaisime taip greitai... Lonzo mes nuostabius perdavimus, o LeBronas išvien pelnys taškus. Kai LeBronui nesiseks, tada jis atmes kamuolį Lonzo ir šis lengvai mėtys tritaškius“, – kalbėjo LaVaras, nors jo sūnus tritaškius praėjusį sezoną metė tik 30 proc. taiklumu.

Vis tik realybė gali būti kitokia, nei nori aikštingasis tėtušis. Taip, Lonzo dažnai įžaidinės kamuolį, bet svarbiais momentais LeBronas Jamesas mėgsta pasiimti žaidimo įrankį į savo rankas nuo pat atakos pradžios. Mažai kas tiki, kad LaVaro komentarai gali pakeisti šį Karaliaus įprotį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius