-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 09

LeBronas Jamesas lieka „Cavaliers“ dar dvejiems metams

NBA superžvaigždė LeBronas Jamesas susitarė su „Cleveland Cavaliers“ ekipa dėl naujos dviejų metų beveik 47 mln. JAV dolerių vertės sutarties. Pagal ją žaidėjas po sezono, kaip ir po pastarojo, galės sutartį nutraukti ir tapti laisvuoju agentu.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tai pirmas kartas nuo 2006 metų, kai būdamas laisvasis agentas L.Jamesas lieka komandoje. Pastaruosius du kartus tokiose situacijose jis keitė ekipas – 2010 m. išvyko į „Miami Heat“, o pernai grįžo į „Cavs“.

Dvejų metų sutartis palieka L.Jamesui galimybę po metų tapti laisvuoju agentu ir tikėtis kur kas didesnės algos, kai smarkiai išaugs NBA algų kepurė.

Toks L.Jameso sprendimas nieko nestebina – visi tikėjosi, kad „karalius“ pratęs sutartį. Prieš padėdamas parašą „Cavaliers“ lyderis palaukė, kol klubas nuveiks svarbiausius darbus.

Klyvlendo ekipa pratęsė sutartis su Tristanu Thompsonu, Timofejumi Mozgovu, Kevinu Love'u ir įsigijo įžaidėją Mo Williamsą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius