Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti
2019 09 28

LeBronas Jamesas prabilo apie pirmąją „Lakers“ opciją puolime ir olimpines žaidynes

Katastrofiškai susiklosčiusį 2018-2019 metų sezoną visai „Los Angeles Lakers“ organizacijai užantyje palikęs vienas geriausių visų laikų krepšininkų LeBronas Jamesas NBA medijos dienoje pasidalino mintimis apie naują komandos draugą Anthony Davisą ir prabilo apie kitą vasarą vyksiančias Tokijo olimpines žaidynes.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

16 kartų NBA čempionais tapę „Los Angeles Lakers“ praėjusį sezoną dar kartą nepateko į atkrintamąsias varžybas ir tai buvo klubui rekordinis šeštasis kartas iš eilės.

Tačiau šią vasarą komandos vedlys LeBronas Jamesas gavo tai, ko labiausiai troško – vieną labiausiai puolime apdovanotų aukštaūgių Anthony Davisą, kuris mainų būdu atvyko iš „New Orleans Pelicans“.

LeBronas buvo atviras – AD į Los Andželą atvyko būti lyderiu. Tokiu jis ir bus.

AFP/„Scanpix“ nuotr./LeBronas James ir Anthony Davisas
AFP/„Scanpix“ nuotr./LeBronas James ir Anthony Davisas

„Mes visi puikiai žinome, koks Anthony Davisas yra geras. Jeigu nežaisime per jį, tai kam laikyti aikštelėje? Žinoma, taip nebus, kad kiekvieną ataką įmestume jam kamuolį, tačiau tuo tikrai naudosimės.

Aš labai motyvuotas. Ši vasara buvo rami nebe priežasties. Kaip sako mano mama: mažiau kalbų, daugiau darbų. Į tai aš ir koncentruojuosi. Turime „Lakers“ ir vėl sugrąžinti pergalingą vardą“, – dėstė LeBronas.

Be A.Daviso mainų, šią vasarą lygą sukrėtė ir dar keletas tikrų „bombų“ – Kyrie Irvingo ir Kevino Duranto susivienijimas Brukline ar ypatingai Kawhi Leonardo ir Paulo George'o persikėlimas į „Los Angeles Clippers“.

Kuri komanda išlošė daugiausiai? LeBrono atsakymas – unikalus.

„Šią vasarą laimėjo „Staples Center“ arena. Jei mylite krepšinį, vieną vakarą galėsite stebėti „Clippers“, kitą – „Lakers“. Žiūrovų laukia tikras su šou su geriausiais pasaulio atletais. Nepraleiskite progos ir būkite arenoje.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas

203 cm ūgio puolėjo buvo paklausta ir apie 2020 metų Tokijo olimpines žaidynes, kuriose dalyvauti norą jau išreiškė Jamesas Hardenas, Stephenas Curry bei Damianas Lillardas.

27 rungtynes – daugiausiai per visą savo profesionalo karjerą viename sezone praleidęs krepšininkas atskleidė, kad prioritetą teiks sveikatai, tačiau jei viskas bus gerai, labai norėtų apsivilkti JAV nacionalinės rinktinės marškinėlius.

Praėjusiame sezone L.Jamesas pelnė po 27,4 taško, 8,5 atkovoto kamuolio ir 8,3 rezultatyvaus perdavimo, tačiau „Lakers“ Vakarų konferencijoje finišavo dešimta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius