Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 05

LeBronas jaučiasi apgautas: „Tai lyg smūgis į veidą“

NBA puoselėja idėją kovo pradžioje surengti „Visų žvaigždžių“ šventę Atlantoje, nors lygos veikimą vis dar trikdo koronaviruso pandemija. Tai užkliuvo jau ne vienam krepšininkui, o dabar šiuo klausimu aštriai pasisakė ir ryškiausia NBA žvaigždė LeBronas Jamesas.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.

Nors iš pradžių manyta, kad „Visų žvaigždžių“ rungtynės neįvyks, šią savaitę buvo pranešta, kad lygos vadovai ir NBA žaidėjų asociacija susitarė dėl žvaigždžių savaitgalio Atlantoje kovo 6-7 dienomis.

„Los Angeles Lakers“ lyderiui tai nepaliko didelio įspūdžio.

„Nesuprantu, kodėl jie organizuoja „Visų žvaigždžių“ rungtynes. Nesu tuo patenkintas, – sakė LeBronas. – Jei mane išrinks, mano kūnas ten bus, bet ne mintys. Turėjome vos 71 dieną trukusį tarpsezonį, o pradėdami sezoną buvome patikinti, kad „Visų žvaigždžių“ rungtynių nebus, tad tuo metu turėsime trumpą pertraukėlę. O dabar jie numeta mums žvaigždžių rungtynes.“

Pradėdami sezoną buvome patikinti, kad „Visų žvaigždžių“ rungtynių nebus.

Keturiskart NBA čempionas pabrėžė, kad „Visų žvaigždžių“ savaitgalį rengti neprotinga ne tik dėl žaidėjų nuovargio, bet ir dėl pandemijos.

„Tai lyg smūgis į veidą. Vis dar kovojame su pandemija, tačiau ketiname visą lygą sukviesti į miestą, kuris nėra užsidaręs“, – sakė „Lakers“ vedlys.

Kiek anksčiau šia tema pasisakė ir „Sacramento Kings“ lyderis De'Aaronas Foxas. Gynėjas sprendimą organizuoti NBA šventę pavadino „kvailu“.

„Jei rungtynių metu turime dėvėti kaukę, koks tikslas rengti „Visų žvaigždžių“ rungtynes? Suprantama, pinigai yra priežastis, kodėl pasaulis sukasi, tad tai ir daroma dėl jų“, – samprotavo jaunas gynėjas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./De'Aaronas Foxas
AFP/„Scanpix“ nuotr./De'Aaronas Foxas

Tiesa, jis, kaip ir L.Jamesas, pabrėžė, kad jeigu būtų išrinktas, rungtynėse žaistų.

„Jei nežaisčiau, būčiau nubaustas. Jei nesi traumuotas ir nežaidi, gauni didžiulę baudą. Tad žaisčiau“, – sakė „Kings“ krepšininkas.

Labai realu, kad „Visų žvaigždžių“ rungtynėse antrus metus iš eilės žais ir lietuvis Domantas Sabonis. Paskelbus pirmuosius balsavimo rezultatus jis tarp Rytų konferencijos puolėjų užima 7-ąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius