Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 18

Lonzo Ballui atlikta operacija, dėl vietos po saule stos vos pasveikęs

„Los Angeles Lakers“ gynėjui atlikta kairiojo kelio operacija, krepšininkas turėtų visiškai atsigauti iki treniruočių stovyklos.
Rajonas Rondo ir Lonzo Ballas
Rajonas Rondo ir Lonzo Ballas / „Scanpix“ nuotr.

Antrus metus NBA rungtyniausiantis Lonzo Ballas anksčiau ieškojo ir kitokių būtų išsigydyti pažeistą meniską, bet galiausiai buvo pasirinkta operacija.

Įžaidėjas praleido paskutines aštuonerias praėjusio sezono rungtynes, vėliau dar mėnesį negalėjo sportuoti visa jėga, todėl dirbo su svoriais.

Anksčiau buvo pasirodžiusi informacija, kad Ballų šeimyna specialiai išplatino žinią apie Lonzo traumą tam, kad šis nebūtų išmainytas.

Kai pasveiks Lonzo Ballas stos į konkurencinę kovą su Rajonu Rondo dėl pagrindinio komandos įžaidėjo pozicijos. „Lakers“ klubas deklaruoja, kad keturios vietos startiniame penkete aplink LeBroną Jamesą bus padalintos treniruočių stovyklos metu.

Apie dviejų gynėjų sąveiką vienas Los Andželo klubo vadovų Magicas Johnsonas kalbėjo: „Kai tik atėjau į „Lakers“ ir naujokų biržoje pakvietėme Lonzo, pasakiau, kad neturime jam mentoriaus. Mes tikrai neturėjome žmogaus, kuris jį mokytų būti įžaidėju.

Dabar yra Rondo, kuris gali papasakoti Lonzo, kaip kaip gintis ar kurti žaidimą prieš kai kuriuos kitų komandų žaidėjus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius