Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

M.Buzeliui – proga pasivaržyti su V.Wembanyama NBA „All-Star“ šventėje

Mato Buzelio laukia užimtas savaitgalis Indianapolyje. JAV lietuvis buvo pakviestas dalyvauti ir „Kylančių žvaigždžių“ turnyre per NBA „All-Star“ savaitgalį.

15min jau rašė, jog M.Buzelis išrinktas ir į vien iš G lygos žaidėjų sudarytą turnyrą, kuriame dalyvaus 28 krepšininkai.

O dabar G lygoje rungtyniaujančiai „Ignite“ komandai atstovaujantis 19-metis pakviestas į ir į „Kylančių žvaigždžių“ tunyrą kartu su 10 NBA antrus metus žaidžiančių krepšininkų, 11 NBA naujokų ir dar šešiais G lygoje žaidžiančiais talentais, kurie turėtų būti pašaukti į NBA lygą ateinančią vasarą.

28 žaidėjai bus išskirstyti į keturias komandas po septynis: NBA žaidėjai sudarys tris komandas, o ketvirtoje žais vien G lygos krepšininkai.

Komandos iš pradžių sužais pusfinalius iki 40 taškų, o laimėjusios ekipos susigrums finale iki 25 taškų.

Iš NBA žaidėjų sudarytas komandas treniruos buvę krepšininkai Pau Gasolis ir Jalenas Rose'as bei WNBA žaidėja Tamika Catchings.

M.Buzeliui ir kitiems G lygos krepšininkams diriguos legendinis vokietis Detlefas Schrempfas.

208 cm ūgio JAV užaugęs M.Buzelis šiame konkurse turės progą pasivaržyti ir su NBA vunderkindu Victoru Wembanyama, kuris pirmą sezoną žaidžia stipriausioje pasaulio lygoje ir bus priskirtas vienai iš trijų kitų komandų.

„Scanpix“ nuotr./Victoras Wembanyama
„Scanpix“ nuotr./Victoras Wembanyama

Čikagoje augęs M.Buzelis taps šeštuoju lietuviu, kuris dalyvaus „Kylančių žvaigždžių“ renginyje. Anksčiau jame dalyvavo Arvydas Sabonis, Žydrūnas Ilgauskas, Šarūnas Jasikevičius, Jonas Valančiūnas ir Domantas Sabonis. Pastarasis tai darė dukart, o Ž.Ilgauskas iškovojo naudingiausio žaidėjo apdovanojimą.

Daugiau apie visus lietuvių pasirodymus NBA „All-Star“ renginiuose skaitykite čia.

NBA „All-Star“ savaitgalis vyks vasario 16-18 dienomis. „Kylančių žvaigždžių“ konkursas vyks pirmąją renginio dieną, vasario 16-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius