-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 15

Mainydami K.Leonardą, „Spurs“ troško vieno iš Filadelfijos lyderių

Kawhi Leonardui išreiškus nepasitikėjimą San Antonijaus „Spurs“ organizacija, klubas iš savo superžvaigždės tikėjosi išpešti kur kas daugiau nei pavyko gauti. Greggo Popovichiaus akiratyje buvo vieno iš „76ers“ lyderių – Beno Simmonso arba Joelio Embiido įsigijimas.
Joelis Embiidas ir Benas Simmonsas (su kamuoliu)
Joelis Embiidas ir Benas Simmonsas (su kamuoliu) / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tačiau tikslai yra viena, o realybė – visai kas kita. Už Kawhi Leonardą bei Danny Greeną klubas iš Toronto „Raptors“ gavo DeMarą DeRozaną, austrą Jakobą Poeltlą bei 2019 metų naujokų biržos pirmojo rato šaukimą.

Tiesą sakant, „76ers“ net nebūtų svarstę galimybės išmainyti vieno iš savo kylančių talentų. Filadelfijos klubo atstovai troško K.Leonardo, tačiau jį matė šalia B.Simmonso ir J.Embiido, o šis trejetas būtų buvęs sėkmės ateityje garantas.

Šaltiniai teigia, jog 3-ąją vietą Rytų konferencijoje užėmęs Filadelfijos „76ers“ klubas mainams su 201 cm ūgio Kawhi Leonardu būtų įtraukęs Dario Šaričių, Robertą Covingtoną bei Markelį Fultzą.

Visgi Teksaso valstijos ekipos šis sandoris nesuviliojo, o Greggui Popovichiui komandos žaidimą artėjančiame sezone teks klijuoti aplink D.DeRozaną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius