Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 22

Milijardą jau uždirbęs LeBronas užfiksavo dar neregėtą pasiekimą

Los Angeles „Lakers“ žvaigždė LeBronas Jamesas įžengė į devynių nulių zoną – pranešama, kad vienas geriausių visų laikų krepšininkų jau uždirbo 1 milijardą JAV dolerių.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Sportico.com“ žurnalistas Kurtas Badenhausenas praneša, kad visai neseniai LeBrono Jameso per karjerą uždirbtos pajamos jau viršijo 1 milijardą JAV dolerių.

„Lakers“ puolėjas tapo pirmuoju istorijoje NBA tebežaidžiančiu krepšininku, kurio per karjerą uždirbtos pajamos pasiekė 1 mlrd. JAV dolerių.

Šią sumą viršijo ir kita NBA legenda Michaelas Jordanas, tačiau tai įvyko pastarajam jau baigus profesionalaus krepšininko karjerą.

Skelbiama, kad L.Jamesas per 18 metų trunkančią krepšininko karjerą iš kontraktų su NBA klubais užsidirbo apie 330 mln. JAV dolerių. Visgi didžiąją savo pajamų dalį 36-erių puolėjas susižėrė iš įvairiausių sutarčių su skirtingais prekiniais ženkliais – net 700 mln.

LeBronas Jamesas su dukrele Zhuri ir žmona Savannah savo filmo pristatyme
LeBronas Jamesas su dukrele Zhuri ir žmona Savannah savo filmo pristatyme

LeBronas iki gyvenimo pabaigos yra sudaręs sutartį su „Nike“, dėl kurios per metus jo banko sąskaitą papildo 30 mln. JAV dolerių, taip pat gali pasigirti bendradarbiavimu su tokiomis kompanijomis kaip „AT&T“, „Beats“, „2K Sports“, „Walmart“, „PepsiCo“ ir t.t.

„Lakers“ narys yra „Liverpool“ futbolo klubo bei Bostono „Red Sox“ beisbolo klubo akcininkas, o su verslo partneriu Mavericku Carteriu įkūrė prodiusinę kompaniją „SpringHill Entertainment“, su kuria visai neseniai į eterį paleido kol kas ryškiausią savo darbą „Kosminis krepšinis: naujas palikimas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius