Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 13

Naująją „Pacers“ žvaigždę stabdo tokia pati trauma kaip ir D.Sabonį

Įspūdingą formą NBA „burbule“ demonstravusį „Indiana Pacers“ puolėją T.J.Warreną stabdo tokios pačios problemos kaip ir Domantą Sabonį. Tiesa, priešingai nei lietuvis, amerikietis yra pasiruošęs žaisti atkrintamosiose varžybose.
T.J.Warrenas
T.J.Warrenas / „Scanpix“ nuotr.

53 taškų pasirodymu „burbule“ startavęs, o iš viso per šešerias rungtynes 31 taško vidurkį turėjęs T.J.Warrenas praleido praėjusios nakties „Pacers“ mačą su „Houston Rockets“.

Dar prieš rungtynes paaiškėjo to priežastis – 26-erių amerikietis kenčia nuo plantarinio fascito, arba kitaip tariant, nuo pėdos skliauto fascijos uždegimo.

Lygiai su tokia pačia problema prieš pat NBA „burbulo“ startą susidūrė ir D.Sabonis, kuris buvo priverstas palikti Orlandą ir jau beveik mėnesį tęsia gydymą būdamas atskirai nuo komandos. Beveik neabejojama, kad Lietuvos rinktinės aukštaūgis nežais atkrintamosiose, kurios startuos jau pirmadienį.

Vis dėlto T.J.Warreno atveju optimizmo „Pacers“ stovykloje daugiau.

Anot komandos stratego Nate'o McMillano, ši problema puolėją kamuoja jau kurį laiką, tačiau nepaisant jos, amerikietis galėjo žaisti ir tą darė itin sėkmingai.

„Jis tą jaučia visą sezoną, bet nepaisant to, iki šiol žaidė“, – sakė N.McMillanas, vakar oficialiai pratęsęs sutartį su „Pacers“ komanda.

Tiesa, labai tikėtina, kad Indianapolio ekipa pataupys savo ryškiausią žvaigždę „burbule“ per paskutines reguliariojo sezono rungtynes penktadienį, kad T.J.Warrenas galėtų geriau pasiruošti atkrintamosioms.

„Warrenui truputį skauda, tad norime jam suteikti truputį poilsio, – „Indy Star“ sakė N.McMillanas. – Ketvirtadienį ir penktadienį sulauksiu medicinos personalo ataskaitų, o tada ir nuspręsime, ar jis žais.“

T.J.Warrenas tapo viena didžiausių „burbulo“ staigmenų – jo taškų vidurkis nuo reguliariajame sezone turėtų 18,7 taško pakilo net iki 31. Už jį didesnį proveržį padarė tik „Denver Nuggets“ jaunuolis Michaelas Porteris, nuo 7,5 taško savo vidurkį pakėlęs iki 23,8.

„Pacers“ pirmajame atkrintamųjų etape žais prieš „Miami Heat“, su kuria grumsis ir paskutiniame reguliariojo sezono mače.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius