-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 12

Naujasis „Grizzlies“ treneris vos tramdė ašaras ir pasakojo apie J.Valančiūno žvejybą

Trečiadienį buvo pristatytas naujasis „Memphis Grizzlies“ treneris Tayloras Jenkinsas. 34-erių specialistas emocingai pasitiko naują karjeros etapą ir atskleidė, kad jau turėjo šansą pabendrauti su Jonu Valančiūnu.
Tayloras Jenkinsas ir Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / 15min.lt montažas

Per dešimt metų nuo praktikanto „San Antonio Spurs“ klube iki vyriausiojo trenerio „Memphis Grizzlies“ ekipoje nukeliavęs keturių vaikų tėvas spaudos konferencijoje vos neapsiverkė.

T.Jenkinsas kelias minutes vardijo gyvenime sutiktus žmones, kurie jam padėjo pasiekti prestižinę poziciją stipriausioje krepšinio lygoje.

Be to, kad jis bus antras jauniausias NBA treneris T.Jenkinsas išsiskiria ir tuo, kad yra vienas iš nedaugelio, kuris profesionaliai krepšinį žaidė tik mokykloje.

Tačiau meilės šiam žaidimui treneriui netrūksta.

„Aš esu konkurencingas vyrukas. Aš noriu laimėti. Aš visada buvau didžiausias savęs kritikas ir visada save spaudžiau. Aš esu paprastas žmogus. Tikiuosi, jūs tai pamatysite“, – žurnalistams prisistatė T.Jenkinsas.

Jonas Valančiūnas teigė, kad jam svarbu, kokį strategą pasirinks Memfio klubas, nes pagal tai jis spręs ar likti komandoje, ar bandyti laimę laisvųjų agentų rinkoje. Iki birželio 13 dienos vakaro uteniškis turi nuspręsti, ar renkasi 17 mln. JAV dolerių ir Memfį.

T.Jenkinsas tikino, kad J.Valančiūnui paliko gerą įspūdį.

„Susiskambinome per whatsapp programėlę, jis dabar Norvegijoje žvejoja. Sakė, kad yra labai pavargęs ir vos pavelka kojas, džiaugiuosi, kad skyrė man laiko. Jis sakė, kad yra patenkintas, jog pradėsiu dirbti. Man tai daug reiškia. Tikiuosi, kad jis džiaugiasi savo atostogomis“, – kalbėjo naujasis „Grizzlies“ treneris.

Memfio klubo vadovai nenorėjo atskleisti J.Valančiūno sprendimo, bet net neprašytas lietuvį gyrė ir viceprezidentas Zachas Kleimanas: „Jonas visą šį laiką dirbo nuostabiai, mes esame sužavėti. Jis žaidė nuostabiai. Tai unikalūs sugebėjimai.“

T.Jenkinsas taip pat pristatė savo žaidimo viziją, kurią norės įdiegti Memfio klube.

„Žiūrint iš filosofinės pusės, tai bus į gynybą orientuotas žaidimas. Puolime mes žaisime komandiškai, noriu, kad būtume labiausiai nesavanaudiška komanda. Svarbu rinkti taškus iš po krepšio ir tolimais metimais“, – kalbėjo naujasis treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius