Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 06 25

Naujausias ESPN reitingas: kurie šaukimai prognozuojami M.Buzeliui ir M.Rubštavičiui?

ESPN ekspertai Jonathanas Givony ir Jeremy Woo prognozuoja, kad Matas Buzelis kitų metų NBA naujokų biržoje bus pakviestas antruoju šaukimu.
Matas Buzelis
Matas Buzelis / „Sunrise Christian Academy“ nuotr.

ESPN pažymi, kad prieš metus sudarytame neseniai praūžusios biržos reitinge tiksliai buvo atspėti keturi iš penkių pirmųjų šaukimų.

Taip pat priduriama, kad G lygos „Ignite“ komanda bei Australijos NBL lyga tampa itin svarbiomis jaunųjų supertalentų platforma.

Būtent „Ignite“ komandoje kitą sezoną rungtyniaus ir M.Buzelis. Jam ESPN specialistai prognozuoja antrą šaukimą 2024-ųjų biržoje. Jei taip nutiktų, lietuvis veikiausiai patrauktų į „Detroit Pistons“ komandą.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Matas Buzelis
AFP/„Scanpix“ nuotr./Matas Buzelis

Už Matą sąraše aukščiau – tik būsimas komandos draugas Ronas Hollandas, galintis rungtyniauti lengvojo arba sunkiojo krašto puolėjo pozicijose.

LKL nuotr./Mantas Rubštavičius
LKL nuotr./Mantas Rubštavičius

49-ąją vietą biržoje ESPN ekspertai šiuo metu prognozuoja Mantui Rubštavičiui, pakėlusiam sparnus iš Panevėžio „Lietkabelio“ į „New Zeland Breakers“ ekipą.

Jei viskas susidėliotų kaip prognozuojama, M.Rubštavičių šauktų „Sacramento Kings“ komanda, kurioje žaidžia Domantas Sabonis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius