Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 14

NBA apžvalgininkai: „Raptors“ privalo stiprintis, M.Kuzminskas turi gauti daugiau minučių

NBA mainų langas užsidaro jau vasario 23-ąją, todėl laiko pokyčiams lieka vis mažiau. „Bleacher Report“ nusprendė pateikti visoms lygos komandoms savo patarimus, kaip sustiprinti savo sudėtį, o ne išimtis – ir lietuviškosios stipriausios pasaulio krepšinio lygos ekipos.
Mindaugas Kuzminskas ir Metta World Peace
Mindaugas Kuzminskas ir Metta World Peace / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Jono Valančiūno „Raptors“ privalo sustiprinti savo priekinę liniją, nes pastarosiomis savaitėmis jų žaidimas tikrai neblizga. Kanados ekipa pralaimėjo 10 iš paskutinių savo 14 mačų, o šiuo metu užima vos ketvirtąją vietą Rytų konferencijoje.

Galbūt Toronto komanda jau pasiekė savo „lubas“, todėl metas sustiprinti savo sudėtį. „Raptors“ turėtų rizikuoti ir bandyti į savo komandą išsimainyti Paulą Milsapą, Serge'ą Ibaką, Taj Gibsoną, Wilsoną Chandlerį arba Derricką Favorsą.

„Raptors“ turi nemažai jaunų krepšininkų bei šaukimų, todėl tikrai turi ką pasiūlyti.

Domanto Sabonio „Thunder“ privalo mainų būdu į savo komandą gauti dar vieną puikiai taškus renkantį žaidėją. Russellas Westbrookas kol kas žaidžia fenomenaliai ir vidutiniškai renka trigubą dublį per rungtynes, tačiau jam reikia pagalbos.

Traumą patyrus Enesui Kanteriui „Thunder“ gali susidurti su dideliais iššūkiais pelnant taškus, o tam padėtų dar vienas individualiai stiprus krepšininkas puolime. Oklahomos klubo vadovai turėtų bent pabandyti pateikti savo pasiūlymą už Carmelo Anthony arba paskambinti į Denverį ir pasiteirauti dėl jų jaunųjų žaidėjų.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kristapas Porzingis ir Willy Hernangomezas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kristapas Porzingis ir Willy Hernangomezas

Mindaugo Kuzminsko „Knicks“ klubui rekomenduojama „griauti“ savo komandą iš esmės ir pradėti lipdyti sudėtį aplink Latvijos talentą Kristapą Porzingį.

„Negailėkite likusių reguliariojo sezono minučių ir leiskite žaisti M.Kuzminskui, Willy Hernangomezui bei Justinui Holiday, – teigė žurnalistas Yaronas Weitzmanas. – Rinkite naujokų biržos šaukimus ir jaunus talentus. Dabar pergalės ir pralaimėjimai nėra svarbūs.“

„Knicks“ privalo keisti kultūrą savo ekipoje ir iš jos pašalinti savanaudiškai rungtyniaujančius Carmelo Anthony, Derricką Rose'ą bei Brandoną Jenningsą. Taip pat visais įmanomais būdais reikia atsikratyti Joakimo Noah sutarties.

Tai jau penktasis sezonas, kai Donato Motiejūno „Pelicans“ lipdo savo komandą aplink Anthony Davisą, tačiau jis vis dar neturi reikiamos pagalbos.

Naujojo Orleano ekipa vasarą gali netekti savo antro geriausio žaidėjo (Jrue Holiday), tačiau joje yra labai perspektyvus gynėjas Buddy Hieldas. Tiesa, „Pelicans“ vis dar yra įsipareigoję savo vidurio puolėjams Omerui Ašikui ir Alexiui Ajinca, todėl padėtis algų kepurėje vasarą ir vėl nebus labai patogi.

Naujojo Orleano klubo vadovai atrodo apsisprendę ir šalia A.Daviso ieško dar vieno „centro“. Su persikėlimu į „Pelicans“ buvo siejami Jahlilas Okaforas, Nikola Vučevičius, Brookas Lopezas ir Dwightas Howardas.

Atiduoti dar vieną savo naujokų biržos šaukimą gali būti labai pavojinga, tačiau rimta pagalba po krepšiais A.Davisui yra būtina.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Anthony Davisas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Anthony Davisas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius