Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 02 17

NBA blyksnis: išjuokta „Warriors“ fotosesija ir kino juosta su Kyrie Irvingu

Šiandien NBA blyksnyje: daug juoko sukėlusi „Warriors“ krepšininkų fotosesija bei šokiai su gerbėja, Steve'o Kerro pasisakymai apie Kevino Duranto ir Russello Westbrooko galimybę rungtyniauti kartu sekmadienį, Charleso Barkley ir Dicko Bavettos bučinio jubiliejus ir kino juosta su Kyrie Irvingu.
Kevinas Durantas
Kevinas Durantas / „Twitter“ nuotr.

NBA gerbėjai išjuokė „Warriors“ fotosesiją

AFP/„Scanpix“ nuotr./Stephenas Curry
AFP/„Scanpix“ nuotr./Stephenas Curry

„Warriors“ žvaigždės, kurios dalyvaus savaitgalį vyksiančioje NBA „Visų žvaigždžių“ sekmadienio rungtynėse įsiamžino solidžioje fotosesijoje. Tačiau niekas nepagalvojo apie tai, kad internetas šiais laikais yra negailestingas, todėl iš šių nuotraukų buvo stipriai išsityčiota.

Vieni lygino Ouklando komandos nuotraukas su reklamomis, kiti priminė „Warriors“ nesėkmę finale, o likę savo vaizduotės visiškai neribojo.

Tiesa, tai nebuvo vienintelis šmaikštus dalykas, susijęs su „Warriors“ komanda. NBA vicečempionų krepšininkai suvienijo jėgas su savo didžiausia gerbėja ir nusifilmavo bendrame vaizdo klipe. Taip, tai šokanti mamytė, kurią nuolat galima pamatyti per ekipos minutės pertraukėles.

Steve'as Kerras sekmadienį į aikštę vienu metu svarsto leisti K.Durantą ir R.Westbrooką

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kevinas Durantas ir Russellas Westbrookas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kevinas Durantas ir Russellas Westbrookas

Vis dar tarpusavyje nesikalbantys R.Westbrookas ir K.Durantas sekmadienį bus komandos draugai ir atstovaus Vakarų konferencijai NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse.

Komandą treniruosiantis S.Kerras atskleidė, kad svarsto žaidėjus į aikštę leisti kartu, nors jie ir ne itin gerai sutaria: „Tikrai apie tai galvoju. Daug apie tai mąstau, tačiau čia tikrai visko neatskleisiu.“

Įdomu tai, kad „Warriors“ šioje šventėje turės net keturis savo atstovus ir didelė tikimybė, kad kuriuo nors metu jie žais kartu. Tuomet liks tik viena laisva vieta, o ją gali užimti R.Westbrookas.

„Inside The NBA“ vedėjai atšventė Charleso Barkley bučinio jubiliejų

„Scanpix“/AP nuotr./Charlesas Barkley
„Scanpix“/AP nuotr./Charlesas Barkley

Visuomet nuotaikingi ir linksmi „Inside The NBA“ laidos vedėjai rado progą dar sykį prisiminti legendinį C.Barkley bučinį su arbitru Dicku Bavetta.

Prieš dešimt metų minėtieji vyrukai lenktyniavo vienas su kitu per NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalį, o po pergalės D.Bavetta netikėtai pasilenkė link C.Barkley ir jį pabučiavo. „Inside The NBA“ laidoje šis epizodas yra nuolat prisimenamas ir kaskart sulaukia didelės juoko bangos.

Kyrie Irvingo įkūnytas Dėdė Drew pasirodys didžiuosiuose ekranuose

„Scanpix“/AP nuotr./Kyrie Irvingas
„Scanpix“/AP nuotr./Kyrie Irvingas

ESPN patvirtino, kad ateityje tikrai pasirodys kino juosta apie Dėdę Drew. Tai senyvo amžiaus vyriškis, kuris visus stebina savo žaidimu, o jį įkūnijo „Cavaliers“ įžaidėjas K.Irvingas.

Naujos trumpos serijos apie šį veikėją pasirodys jau šį savaitgalį vykstant NBA „Visų žvaigždžių“ renginiams, o Naujajame Orleane bus galima nusipirkti ir įvairios atributikos.

Pranešama, kad šiame filme greičiausiai galėsime pamatyti ne vieną NBA superžvaigždę. Tiesa, jos bus nugrimuotos taip, kad atrodytų lyg 70–80 metų vyrai, o tai užtrunka apie 6 valandas.

VIDEO: Dėdė Drew – „Visų žvaigždžių“ savaitgalis
VIDEO: NBA Top 5: vasario 16

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius