Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 09

NBA blyksnis: įspūdinga „Heat“ pergalių serija ir susistumdymas Memfyje

Šiandien NBA blyksnyje: įspūdingas Willie Cauley-Steino dėjimas, besitęsianti „Heat“ pergalių serija, susistumdymai ir trys pašalinti žaidėjai Memfyje, Jimmy Butlerio palaikymas Kevinui Durantui bei Adriano Wojnarowskio galimas perėjimas į ESPN.
Andrew Harrisonas, Marquese'as Chrissas ir JaMychalas Greenas
Andrew Harrisonas, Marquese'as Chrissas ir JaMychalas Greenas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Willie Cauley-Steinas atliko įspūdingą dėjimą

„Scanpix“ nuotr./Willie Cauley-Steinas
„Scanpix“ nuotr./Willie Cauley-Steinas

Dar vieną paraišką į geriausio šio sezono dėjimo kategoriją pateikė „Kings“ vidurio puolėjas W.Cauley-Steinas. Jis po puikaus Darreno Collisono perdavimo sugavo kamuolį ore ir „įkrovė“ jį iš viršaus prieš bejėgį Amirą Johnsoną.

„Kings“ šiose rungtynėse iškovojo nesunkią pergalę 108:92 prieš „Celtics“, o W.Cauley-Steinas per 24 žaidimo minutes pelnė 14 taškų ir atkovojo 5 kamuolius.

Beje, šiose rungtynėse nutrūko septynių „Celtics“ pergalių iš eilės serija.

VIDEO: Willie Cauley-Steino dėjimas

„Heat“ ir toliau žygiuoja pergalingai

„Scanpix“ nuotr./Hassanas Whiteside'as
„Scanpix“ nuotr./Hassanas Whiteside'as

Prieš mėnesį Rytų konferencijos dugne su „Nets“ tūnoję „Heat“ krepšininkai ir toliau nesiliauja stebinti. Majamio klubas iškovojo dvyliktąją pergalę iš eilės, o šį kartą įveikė „Bucks“ 106:88.

Milvokio ekipoje šiose rungtynėse pirmą kartą šį sezoną pasirodė Krisas Middletonas, tačiau traumą patyrė kitas svarbus žaidėjas – Jabari Parkeris.

„Heat“ komandoje geriausiai sužaidė Hassanas Whiteside'as, pelnęs 23 taškus ir atkovojęs 16 kamuolių. Įdomu tai, kad tai yra ilgiausia pergalių serija komandos, kuri yra daugiau pralaimėjusi, nei laimėjusi visoje NBA istorijoje.

Susistumdymas Memfyje

„Scanpix“/AP nuotr./Russellas Westbrookas ir Mike'as Conley
„Scanpix“/AP nuotr./Russellas Westbrookas ir Mike'as Conley

Praėjusios nakties rungtynėse tarp „Suns“ ir „Grizzlies“, kurias pastarieji laimėjo užtikrintai, neišvengta neramumų. Iki ketvirtojo kėlinuko pabaigos likus 70 sekundžių krepšininkai pradėjo stumdytis vienas su kitu, o iš aikštės buvo pašalinti net trys žaidėjai: Marquese'as Chrissas, Tyleris Ulisas bei Troy Danielsas.

VIDEO: Neramumai Memfyje

Jimmy Butleris palaikė Kevino Duranto sprendimą pereiti į „Warriors“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Jimmy Butleris
AFP/„Scanpix“ nuotr./Jimmy Butleris

Praėjusią naktį „Bulls“ lyderis Jimmy Butleris buvo pakalbintas apie savo kolegos olimpinėje rinktinėje sprendimą persikelti į „Warriors“. Čikagos klubo gynėjas nesmerkė K.Duranto ir teigė, kad jis pasielgė teisingai:

„Jis rungtyniauja ten, kur norėjo labiausiai. Nemanau, kad galima leisti kitiems daryti įtaką tavo sprendimui. Kevinas žaidžia ten, kur yra geriausia jo šeimai bei galima kovoti dėl aukštų tikslų. Jų komanda žaidžia puikų krepšinį, todėl manau, kad sprendimas buvo labai geras.“

„Bulls“ patyrė triuškinantį pralaimėjimą prieš „Warriors“ 92:123.

Adrianas Wojnarowskis yra arti perėjimo į ESPN

Vienas įtakingiausių krepšinio žurnalistų pasaulyje A.Wojnarowskis netrukus gali palikti „Yahoo Sports“ ir prisijungti prie sporto naujienų giganto ESPN. Apie tokį perėjimą „The Vertical“ įkūrėjas galvojo jau 2012 metais, tačiau tuomet nusprendė likti ištikimas kompanijai, kuriai jau dirba apie dešimtmetį.

A.Wojnarowskis vos prieš vienerius metus pasirašė naują sutartį su „Yahoo Sports“, kurios vertė apie 6–8 mln. JAV dolerių. Ji turėtų galioti dar trejus metus. Kol kas nežinoma, ar ESPN ketina mokėti išpirką už savo naują žurnalistikos žvaigždę.

Geriausi individualūs pasirodymai

Blake'as Griffinas 32 (8 atk. kam.),
Kawhi Leonardas 32,
Bradley Bealas 31,
Andrew Wigginsas 31,
Karlas-Anthony Townsas 29 (14 atk. kam.),
DeAndre Jordanas 28 (15 atk. kam.)

VIDEO: NBA Top 10: vasario 8

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius