Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 24

NBA blyksnis: kurioziškas J.Noah baudos metimas ir įsiutęs L.Jamesas

Šiandien NBA blyksnyje: kurioziškas Joakimo Noah baudos metimas, 59-as Russello Westbrooko trigubas dublis karjeroje, rimtos problemos Klivlande, Steve'o Kerro nepasitenkinimas krepšininkų balsavimu į „Visų žvaigždžių“ rungtynes, „Jazz“ klubo ateitis ir geriausi savaitės krepšininkai.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Scanpix“/AP nuotr.

Joakimas Noah atliko vieną prasčiausių baudos metimų per visą krepšinio istoriją

AFP/„Scanpix“ nuotr./Joakimas Noah
AFP/„Scanpix“ nuotr./Joakimas Noah

Savo itin įdomia metimo technika garsėjantis „Knicks“ vidurio puolėjas Joakimas Noah šį sezoną metė ne vieną baudos metimą, kai kamuolys net nelietė lanko. Tačiau šį kartą prancūzas prajuokino net ir visko mačiusius NBA gerbėjus.

J.Noah metė visiškai netikslų baudos metimą, kuris internete jau dabar yra vadinamas pačiu prasčiausiu per visą istoriją. Įvertinkite patys.

Peržiūrėti turinį naujame langehttp://streamable.com/e/d6v9d

Įdomu tai, kad prieš rungtynes vykusioje „Inside The NBA“ laidoje Charlesas Barkley neapsikentė ir pareiškė savo nuomonę apie Niujorko klubą:

„Kodėl mes išvis rodome jų rungtynes? Šiąnakt vyko 9 mačai, o mums reikėjo žiūrėti šias?“

Peržiūrėti turinį naujame langehttp://streamable.com/e/erxy6

Russellas Westbrookas susilygino su Larry Birdu

AFP/„Scanpix“ nuotr./Russellas Westbrookas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Russellas Westbrookas

Praėjusią naktį „Thunder“ į pergalę atvedęs R.Westbrookas surinko savo 22 trigubą dublį šį sezoną bei 59-ą per karjerą ir pagal šį rodiklį susilygino su legendiniu „Celtics“ žaidėju L.Birdu.

Įžaidėjas dabar užima penktąją vietą, o iki ketvirtoje esančio Wilto Chamberlaino jam trūksta dar 19 trigubų dublių. Absoliučiu lyderiu šiame sąraše vis dar yra Oscaras Robertsonas su 181 trigubu dubliu.

„Thunder“ krepšininkas taip pat buvo labai arti įspūdingo dėjimo, kuris sėkmės atveju būtų tapęs vienu gražiausių šio sezono epizodų. Krepšinio apžvalgininkas Zachas Lowe'as netgi juokavo, kad po tokio R.Westbrooko „sprogimo“ NBA turėtų tiesiog atšaukti likusią dalį sezono.

Peržiūrėti turinį naujame langehttp://streamable.com/e/n5t77

NBA čempionai turi rimtų problemų?

AFP/„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas
AFP/„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas

„Cavaliers“ praėjusios nakties rungtynėse nusileido „Pelicans“ ir patyrė jau 6 pralaimėjimą per 11 rungtynių. Įdomu tai, kad sausio mėnesį NBA čempionai nė karto neįveikė atkrintamųjų komandos, o po dar vieno pralaimėjimo žodžių į vatą nevyniojo ir pats LeBronas Jamesas:

„Aš negaliu švaistyti laiko, nes žiemą man sueis jau 33 metai. Tikiuosi, kad kaip organizacija mes nesame patenkinti dabartine komandos sudėtimi. Viliuosi, jog dar ketiname atlikti keletą pokyčių.

Nenoriu nuvertinti mūsų jaunųjų krepšininkų, bet juk negalime tikėtis, kad jie labai padės mums iškovoti pergales atkrintamosiose varžybose. Mums būtinas dar vienas žaidimą kuriantis žaidėjas.“

Steve'as Kerras pyksta ant žaidėjų dėl balsavimo į „Visų žvaigždžių“ rungtynes

„Scanpix“/AP nuotr./Steve'as Kerras
„Scanpix“/AP nuotr./Steve'as Kerras

„Warriors“ strategas S.Kerras yra labai nepatenkintas, kad krepšininkai pasišaipė iš balsavimo į „Visų žvaigždžių“ rungtynes ir savo balus davė bet kam. Bent jau po vieną balsą gavo beveik 300 krepšininkų, o žaidėjų balsai sudarė 25 proc. visų balsų.

„Esu labai nusivylęs krepšininkais, – teigė S.Kerras. – Jų buvo paprašyta balsuoti, o daugelis iš to tiesiog pasišaipė. Nesuprantu, kokia to prasmė.

Mačiau visą sąrašą ir jame yra apie 50 krepšininkų, kurie nenusipelnė nė vieno balso. Galbūt tie patys žmonės ir prezidento rinkimuose balsuoja už savo bičiulius? Jie privalo į tai žiūrėti rimtai.“

????

A photo posted by Bleacher Report (@bleacherreport) on

„Jazz“ klubas dar ilgam liks Jutoje

„Scanpix“/AP nuotr./Rudy Gobertas ir Gordonas Haywardas
„Scanpix“/AP nuotr./Rudy Gobertas ir Gordonas Haywardas

Antradienį įvykusioje spaudos konferencijoje „Jazz“ savininkė Gail Miller pranešė, kad Jutos komanda niekur neketina keltis. Turtingiausia savo miesto moteris paskelbė, kad klubas laikui bėgant pereis šešių žmonių komandai, kurią sudaro vien jos šeimos nariai.

G.Miller atskleidė, kad sulaukė ne vieno pasiūlymo parduoti ekipą ir taip užsidirbti nemažai pinigų, tačiau ji atsisakė ir nori, kad „Jazz“ klubas dar ne vienerius metus priklausytų jos šeimai.

Geriausi savaitės krepšininkai

„Scanpix“/AP nuotr./Joelis Embiidas
„Scanpix“/AP nuotr./Joelis Embiidas

Joelis Embiidas tapo geriausiu praėjusios savaitės Rytų konferencijos žaidėju. Jis padėjo savo komandai laimėti visas trejas rungtynes ir vidutiniškai rinko po 22 taškus, atkovojo 10 kamuolių ir atliko po 4 blokus.

O Vakaruose geriausiu išrinktas „Spurs“ puolėjas Kawhi Leonardas. Jis padėjo savo ekipai laimėti visas 3 rungtynes ir vidutiniškai rinko po 36,3 taško, atkovojo 6 kamuolius, atliko 4,7 rezultatyvaus perdavimo ir krepšį atakavo 56,5 proc. taiklumu.

Geriausi individualūs pasirodymai

Kyrie Irvingas 49,
Russellas Westbrookas 38 (10 atk. kam., 10 rez. perd.),
Terrence'as Jonesas 36 (11 atk. kam.),
Jrue Holiday 33 (10 rez. perd.),
Dionas Waitersas 33,
Paulas George'as 31 (7 atk. kam.),
Giannis Antetokounmpo 31 (7 atk. kam.),
Jamesas Hardenas 26 (12 rez. perd., 9 atk. kam.).

VIDEO: D.Sabonio perdavimas – gražiausių NBA nakties epizodų rinkinyje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius