-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 22

NBA „burbulas“ kitaip: pagyros lietuvio žvejybai, pokštai ir jautrios žinutės

NBA sezono pratęsimas „Disney World“ jau ne už kalnų, o žaidėjai tęsia pasiruošimą netradiciniam čempionato tęsiniui Floridos mieste Orlande. Daugiau nei savaitę laiko vienoje vietoje uždaryti krepšininkai dalinosi įvairiomis akimirkomis iš savų gyvenimų.
Jonas Valančiūnas žvejojo prie Norvegijos krantų.
Jonas Valančiūnas žvejojo prie Norvegijos krantų. / juruvilkas.lt archyvo nuotr.

„Disney World“ komplekse susirinkę NBA žaidėjai ruošiasi 2019–2020 metų sezono pratęsimui. Vienoje vietoje gyvenantys 322 profesionalūs atletai neslepia naujų patirčių vadinamajame NBA „burbule“.

cbssports.com išrinko 10 keistų, juokingų, rimtų akimirkų iš pirmosios savaitės Floridos valstijoje.

Apsauga Jimmy Butlerio kambaryje

„Scanpix“ nuotr./Jimmy Butleris
„Scanpix“ nuotr./Jimmy Butleris

Žaidėjams atvykus į „burbulą“, jiems buvo liepta privalomai karantinuotis 48 valandoms savo kambariuose. Uždrausta palikti savo būstą. Vieni socialiniuose tinkluose dalinosi maisto nuotraukomis, kiti – gyvenimo sąlygomis. „Miami Heat“ žvaigždė J.Butleris užsiėmė neįprasta veikla.

Kai kam pasirodė neįmanoma treniruotis kambaryje, kuris yra mažesnis nei pusė NBA aikštelės, bet ne J.Butleriui. Krepšininkas bėgiojo su kamuoliu savo kambaryje ilgą laiką ir taip prisišaukė apsaugą. J.Butlerio kaimynas pateikė nusiskundimą dėl per didelio triukšmo gretimame kambaryje.

Apsauginis, pasibeldęs į amerikiečio duris, išvydo suprakaitavusį, treniruočių aprangą vilkintį J.Butlerį.

VIDEO: Jimmy Butler Was Reported For A Noise Complaint In Orlando Hotel | Chris Haynes Report

(Ne)profesionalūs atletai

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kyle'as Lowry ir JJ Redickas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kyle'as Lowry ir JJ Redickas

Kol vieni intensyviai lieja prakaitą net savo kambariuose, kiti nemato problemų vartoti alkoholį tik pabaigę treniruotes. „New Orleans Pelicans“ gynėjas JJ Redickas ir „Miami Heat“ vidurio puolėjas Meyersas Leonardas socialiniuose tinkluose dalinosi vaizdo medžiaga apie neįprastą būdą gerti alų.

Pradaužę skardinės kraštą, vyrai per kelias sekundes išmaukia gėrimą. Kyla klausimų ne tik dėl atletų profesionalumo, bet ir motyvacijos tai atlikti prieš kitus „burbule“ esančius žaidėjus. Štai JJ Redickas šį iššūkį darė tik baigęs treniruotę, gulėdamas pripučiamoje ledo vonioje, o M.Leonardas alų gėrė tarsi norėdamas išlaikyti „burbulo karaliaus“ statusą.

DJ pultas iš vandens buteliukų

Kiekviena komanda „burbule“ bus bent mėnesį, tad kiekvienam žaidėjui bus itin svarbu rasti būdų praskaidrinti sau kasdienybę. Ši užduotis nepasirodė labai sunki „Dallas Mavericks“ aukštaūgiams Maxi Kleberui ir Dwightui Powellui.

Žaidėjai savo balkone užkūrė įsivaizduojamą vakarėlį savo kaimynams ir tolumoje plaukiojančioms žuvims. Krepšininkai savo balkonuose pasistatė po kelis vandens buteliukus, kurie imitavo DJ pultą.

Šis „vakarėlis“ vyko, kai „Mavericks“ žaidėjai dar buvo priverstiniame karantine. Įvykio idėjos laurus M.Kleberas perdavė savo kolegai.

JV – ne vienintelis žvejys

„Scanpix“ nuotr./Jonas Valančiūnas
„Scanpix“ nuotr./Jonas Valančiūnas

Jonas Valančiūnas ne vienintelis „burbule“ mėgstantis švystelėti meškerę nuo lieptelio. Prie žuvaujančio lietuvio prisijungė ir „Memphis Grizzlies“ trenerių štabas bei komandos draugas Justise'as Winslow. cbssports pažymi, kad dauguma NBA žaidėjų laisvalaikį leidžia prie ežero, tačiau lietuvis yra įvardinamas kaip tikras žvejybos profesionalas. Stambių laimikių jis yra pagavęs ir anksčiau.

juruvilkas.lt archyvo nuotr./Jonas Valančiūnas pernai žvejojo prie Norvegijos krantų.
juruvilkas.lt archyvo nuotr./Jonas Valančiūnas pernai žvejojo prie Norvegijos krantų.

Dabar juokingą akimirką žvejyboje užfiksavo „Philadelphia 76ers“ žaidėjai Benas Simmonsas ir Joshas Richardsonas. Pirmasis demonstravo savo pagautą žuvį. Nuėmęs ją nuo kabliuko, sviedė atgal į ežerą, tačiau žuvis tėškėsi į lieptelį.

Internautai šį įvykį įvardino, kaip puikų B.Simmonso pavyzdį krepšinio aikštelėje. Maža paslaptis, jog australas yra prastas metikas iš distancijos.

Keistas lagaminų turinys

Jei kada nors ruošėtės išvykti į kelionę savaitei, ko gero, ilgai nedvejojote kokių svarbiausių daiktų jums gali prireikti. Ką daryti, kai iš namų išvyksti vienam, dviem, o gal net trims mėnesiams?

Kai kurie žaidėjai į lagaminų krovimo darbus pasižiūrėjo labai išradingai. Juk niekada nežinai, ko gali prireikti...

Naujokas su kamera

„Philadelphia 76ers“ puolėjas Matisse'as Thybulle yra įvardijamas kaip pažangiausias socialinių medijų naudotojas tarp visų naujokų. 23-ejų lygos naujokas sėkmingai juda „TikTok“ platformoje, o naują gyvenimo etapą pradėjo NBA „burbule“.

M.Thybulle kuria vaizdo pasakojimus apie žaidėjų kasdienybę „Disney World“, o pirmasis įrašas jau sulaukė daugiau nei 800 tūkst. peržiūrų. „76ers“ žaidėjo vaizdo medžiagoje figūruoja ir lygos žvaigždės Joelis Embiidas, B.Simmonsas, Tobiasas Harrisas.

VIDEO: Welcome To The Bubble - Day 1

Gimtadieniai „burbule“

„Scanpix“ nuotr./Damianas Lillardas
„Scanpix“ nuotr./Damianas Lillardas

Žaidėjams, kurių gimtadieniai įvyks „burbule“, šventimas bus visiškai kitoks. Tiesa, CJ McCollumas ir Mike'as Scottas jau pasižymėjo savo išradingais sveikinimais komandos draugams.

„Portland Trail Blazers“ lyderis Damianas Lillardas ir „Philadelphia 76ers“ puolėjas Tobiasas Harrisas gimtadienio proga gavo balionais papuoštas duris.

Jautrios akimirkos

Viena iš sunkiausių vidinių problemų žaidėjams – tolimas atstumas nuo šeimų. Žaidėjai nuolatos dalinasi savo jausmais apie sunkią būtį be šeimos. „Toronto Raptors“ kiekvieno žaidėjo kambaryje pakabino šeimos nuotraukas, kad krepšininkai jaustųsi ne tokie vieniši.

Labiausiai širdį virpinančiais momentais dalinasi „Oklahoma City Thunder“ puolėjas Terrance'as Fergusonas. Krepšininkas virtualiai kalbasi su savo dukra. Iš pradžių amerikietis socialiniame tinkle pasidalino „Peekaboo“ nuotrauka, skirta savo dukrai. Po to žaidėjas pasidalino savo „Baby Shark“ šokiu besikalbėdamas su savo mažąja dukryte.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius